Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
walkay:
Ajde bitno da si proso, jesi nabavio stop od Hrce?
pralas:
--- Citat: walkay - 18 Lipanj, 2013, 16:55:37 ---Ajde bitno da si proso, jesi nabavio stop od Hrce?
--- Kraj citata ---
da ;)
Tomi_ZG:
Pa j#bo me pas ak nebi ovom otkinul glavu kaj je zgulil boju,teraj natrag sutra tam i uteraj pravdu,malo si previše dozvoljavaju,jbt skalpel
pralas:
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Lipanj, 2013, 20:37:10 ---Pa j#bo me pas ak nebi ovom otkinul glavu kaj je zgulil boju,teraj natrag sutra tam i uteraj pravdu,malo si previše dozvoljavaju,jbt skalpel
--- Kraj citata ---
nemoj me nista pitati,kad sam vec 3x dosao na tehnicki nisam bio u redu sa živcima,a kada sam dosao kuci i vidio prednji lijevi tub počeo sam se tresti doslovno kolko sam ljut bio...ako uopće skuter bude u mom vlasnistvu do iduce registracije,upozorit cu ga na vrijeme da se ne usuduje ljepiti naljepnicu jer cu mu je u šupak nagurati...
svakako si previse dozvoljavaju,vazno je napomenuti da me dva puta ruše zbog jebenog zatamljenog fara a to sto su mi izgrebali pola tuba nikom nista!a to je zbog toga sto "gospoda" nema vremena da lijepo rukom odljepi naljepnicu nego mi skalpelom ide skidat :angry7:
veruda:
moram priznati da su kod nas prilično pristojni na tehničkom, ima ih tri pa valjda zato, niti se ne sjećam kada sam zadnji put čekao red.
ima jedan gdje mi žena ide sa autom (da ne reklamiram bzv) pusti ključeve na pultu, ode na kavu i vrne se za po ure :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju