Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
danas sam odlučio prenaštelati Izuvača!
skinio sam malossi torq polutku,namontirao serijsku polutku,ostavio multivar i stavio 0.5gr teže role...prije je to bila dobitna kombinacija i vrtio se na 8800 kroz ubrzanje...
danas nakon sto sam sve namontirao odem se provozati,a okretaji kroz ubrzanje penju se do 10 500 ::)
recimo vozim se 80 kmh na oko 8800 okretaja i onda kad dam full gas okretaji počinju naglo dizati..
i koliko sam primjetio ako od početka dam full gas sve dok dode do nekih 80 kmh drzi oko 9000 okretaja i onda poslije 80 mh naglo počinje povećavati
koji mu je k**ra*,jednostavno leti u okretaje,u početku drzi na 9000 i onda odjednom polete okretaji...nije mi jasno,prije je isao odlično s tom kombinacijom,kako sad odjedanput okretaji lete u nebesa?
sad su 9.5gr u multivaru,ne znam ni sam na koje rolice da ciljam 10.7gr-11gr???
_r0bi_:
eo ga cim je ozdravio i stao na noge odma se uvatio stelanja :laughing7: :icon_thumright: eeee to je nas co'ek :headbang:
Nexus team rules danas je palo laganih cca 180km :icon_biggrin:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 09 Lipanj, 2013, 20:58:03 ---eo ga cim je ozdravio i stao na noge odma se uvatio stelanja :laughing7: :icon_thumright: eeee to je nas co'ek :headbang:
--- Kraj citata ---
hahaha a sta cu bratić,moram ga prenaštelati i registrirati ovaj tjedan :)
dada prati pralas sve,lijepo vama :D
_r0bi_:
--- Citat: pralas - 09 Lipanj, 2013, 23:08:28 ---
--- Citat: _r0bi_ - 09 Lipanj, 2013, 20:58:03 ---eo ga cim je ozdravio i stao na noge odma se uvatio stelanja :laughing7: :icon_thumright: eeee to je nas co'ek :headbang:
--- Kraj citata ---
hahaha a sta cu bratić,moram ga prenaštelati i registrirati ovaj tjedan :)
dada prati pralas sve,lijepo vama :D
--- Kraj citata ---
ajde postelaj regaj pa dodi na neku kavicu :icon_thumright:
pralas:
evo ovako je stanje,jucer sam od walkaya posudio rolice 11.5gr...danas sve složio i otišao se provoozati...
vrti se na oko 8000-8100 kroz ubrzanje,izgleda malo okretaja s obzirom da je swapana masina pa bi se trebao vise vrtiti ali ide iznenađujuće...prije s tim okretajima nije nikako isao,stavio sam stabilizator remena pa ne znam jel on imao ikakav utjecaj...
ugl sada se dvoumim koje rolice da stavi,10.7gr koje idu u vxr ili malossi 11gr?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju