Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (205/217) > >>

steeef:
stabilizator nema nikakve veze,samo ak je vxr remen gore onda da ga smiri na leru.
probaj 10.7

pralas:

--- Citat: steeef - 12 Lipanj, 2013, 11:28:13 ---stabilizator nema nikakve veze,samo ak je vxr remen gore onda da ga smiri na leru.
probaj 10.7

--- Kraj citata ---
ne znam onda stvarno...kad je tek složen swap,u multivaru su bile 9.5gr,sve ostalo isto kao i sada osim stabilizatora i isao je dobro...a sada odjednom trazi 1.5gr teže rolice...znam da to nije do stabilizatora jer sam probao i bez njega pošto nisam mogao vjerovati kako odjednom traži toliko teže rolice...sada sa 11.5 gr do 100 kmh dode jako brzo,meduubrzanja isto odlična...uzeo sam 11 gr malossi,vec sam narucio...prije sam ga uvijek vrtio oko 8800,sad  ga bas hocu probati vrtiti oko 8500 kroz ubrzanje jer mi se cini da mu to vise odgovara...sada sam bio stvarno zadovoljan kako je isao,da nemam sat okretaja i da ne vidim koliko se vrti vjerujem da bi čak i ostavio 11.5gr ali ovako cemo ipak probati pola grama lakše...ima walkay 10.6 gr pa mi moze posuditi ako mi budu trebale,ali mi se vise stvarno neda deklo skidati...sutra kad ga slozim sa 11gr neka ide kako ide,vise ga ne diram...vratio sam nosač tablice i jos me registracija ceka ovaj tjedan!

walkay:
Sunce ti tvoju, nisi uzeo te rolice sto sam ti jos nudio, te su bile 10,6 gr , sad mozes opet doci kod mene! :la:

pralas:

--- Citat: walkay - 12 Lipanj, 2013, 11:43:11 ---Sunce ti tvoju, nisi uzeo te rolice sto sam ti jos nudio, te su bile 10,6 gr , sad mozes opet doci kod mene! :la:

--- Kraj citata ---
hahahhaha,eto vidis...sta je tu je sada,upravo sam narucio 11gr iz MD-a,kada ga sutra složim vise nista ne diram,i sa 11.5 gr ide dobro :D
bojim se da bi 10.6gr bile malo prelagane  :icon_thumright:

Laki:
a kad cu ja dobit nazad te 10,6g rolice?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju