Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (203/217) > >>

pralas:

--- Citat: derbiGP1 - 08 Lipanj, 2013, 14:41:18 ---Sutra se ide na jedan mali đir od 120km... šteta što si neregistriran  :sad1:

--- Kraj citata ---
pda jebiga,a moram ionako jos neke stvari rješiti...nadam se da će biti prilika...
imam nekih neplanirah problema,tako da cu biti sretan ako skuter ne promjeni vlasnika ali svakako ga moram registrirati...ne znam jos nista prije 10.7 ali školovanje me jebe,tako da cemo vidjeti..

moram upisati faks,a vjerojatno necu upasti redovno jer sam sj#bo zadnja 2 ispita mature i da bude jos gore smanjili su prag za 100 mjesta...a studirati nešto sto ne želim nemam u planu jer neću nikada završiti,tako da možda budeo upisao vanredno a onda se moram rješavati skuta jer je 5.500 kn godina a necu da mi nitko nista plaća,sam sam si kriv jebiga

derbiGP1:
bit ce sigurno đireva...još jedno more u sedmom mjesecu i vjerojatno 2700 km u devetom :) do črne gore skroz
 :jerk:

pralas:

--- Citat: derbiGP1 - 08 Lipanj, 2013, 14:47:38 ---bit ce sigurno đireva...još jedno more u sedmom mjesecu i vjerojatno 2700 km u devetom :) do črne gore skroz
 :jerk:

--- Kraj citata ---
Vama je MILINA :D

nema do nexus teama  :toothy12:

walkay:
Kakav dir Filipe, dodi sutra na street race, tamo je ekipa, vozit cemo karting!  ;D

derbiGP1:
Bio sam i na previse tih raceova tako da mi vise nisu zanimljivi - osim pranja auta   :icon_tongue: a skutere nismo izvukli iz garaze od dolaska s mora. Vrijeme je da skinemo prasinu :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju