Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (202/217) > >>

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 24 Svibanj, 2013, 00:04:54 ---
--- Citat: pralas - 23 Svibanj, 2013, 23:57:17 ---jel netko zna,koliko je ovaj feder tvrđi od serijskog vxr federa?

http://www.scooter-center.com/product/P243077/Contrast+spring+POLINI+Piaggio+125+180+cc+2+stroke+125+200+cc+Leader+250+cc+Quasar?cat=A_GILERA_RUNNER125VX06&catmatch=CAT_ANTRIEB_GDF

--- Kraj citata ---

opaaaaaa Pralas nam je boljeeeee  :toothy12:  :toothy12: opet mu je u mislima Izuvac_180 :headbang:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ahahha bratić,evo počeo sam na jednoj štaki hodati,al boli pun k**ra*  :redface:
al nedam se,iduci tjedan udarno sa fizikalno terapijom i nadam se da za 2 tjedna budem normalno hodao...
eto sad smišljam sta da radim,vjerojatno cu prodati multivar i torq jer sam prazan sto se tiče para,slažem čistu swapanu serijalu i vozi miško...vratit cu serijski vario sa 7.3 rolicama i polutku pa cu vidjeti kako ce to sljakati..od sada samo lagano i guštanje ;)

steeef:
multivariometer i je za gustanje ;)

pralas:

--- Citat: steeef - 24 Svibanj, 2013, 08:33:59 ---multivariometer i je za gustanje ;)

--- Kraj citata ---
mah,torq ide sigurno na prodaju,nema bas nekog kruha od njega...iako ovi decki koji su ga probali kazu da ide bolje sa torqom,ja mislim da je isao bolje samo sa multivarom...tj. sjecam se bio je negdje 10-11 mj.,samo multivar,9.5gr role i remen dayco kevlar sa 6-7 tkm,onda je isao bolesno,bacao je po gradu kako nikada nije nakon sto sam torq montirao...tak da cu vidjeti,mozda ostavim multivar i vratim 9.5gr role,a mozda i multivar prodam pa sve nastelam sa serijskim variom...ne znam stvarno,ovisi sta me pukne tak bude

pralas:
eto danas sam se prvi put provozao u točno 2 mjeseca od ozljede,hodam bez staka,ali popucani i puknuti ligamenti jos uvijek bole kod hodanja  :redface:

nisam nista dirao na skuteru,sve je isto kao prije osim što je pun prašine...istekla mi rega prije koji dan pa se nisam bas puno vozio iako sam osiguranje platio...moram vratiti nosač tablice,i naštelati sve sa ser. variom i polutkom...ide sada dobro,nekad dobijem točne okretaje kroz ubrzanje koje trebam a nekad mu fali okretaja i to je posebno vidljivo kada se dobro skuter zagrije,da ostavljam ovaj prijenos definitivno bi morao ici na 8.5gr ali nema sanse da vise ista kupujem i kemijam...naštelat cu to sa ser. prijenosom i mirna Bosna,ionako sam švorc sto se tiče para pa će mi dobro doći...

evo jedna slika:

derbiGP1:
Sutra se ide na jedan mali đir od 120km... šteta što si neregistriran  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju