Tehnički kutak > Tuning skutera
multivar,stelanje
Ridi77:
--- Citat: IvanRox - 10 Ožujak, 2012, 13:40:44 ---ma meni je vec dosta j#bote da dva isto motora sa skoro istim prijenosima neidu isto , oke on ima RR-a al opet j****u mene stalker tvornicki opere u brdo di to ima u pm
--- Kraj citata ---
Hhaha...gle nije ti svaki motor isti..svaki motor je drugaciji nemreju napravit u tvornici 100 posto isti motor..svaki..ja isto stavim na neki drugi aerox sve ovo nekom ide super a meni nejde..xd..svakom motoru drugacije pase i treba puno kombinirat i sve..ja sam sebi svoj slozil sad jos taj variomat da dode i to je to..izmjenio sam valjda 5 para rolica i sve federe na kumplungu i i centralne i dok nisam naso onak kak bi trebo ic..sam me jos jebe ubrzanje i to moram sad taj vario slozit u ponedeljak i pristelat sve i vidjet cu kak ce bit rolice dal ce bit dobre ili cu stavit lakse..i kad slozim to vise necu dirat..velim ti moras jos puno toga isprobat i sve da dodes do savrsenstva..probaj sa zutim centralnim ili sa laksim rolicama..kolko imas rolice sad?
ivanm:
ovisi i o stanju mašine, kompresiji, itd.
Jurich:
jeli moze meni ko reći koliku podlošku da stavim skratim prijenos za nekih 7-8 km/h...gilera runner, malossi multivar, polini 7,0 grama rolice, serijski centralni i sc08...i kad bi stavija to podlušku koliko teže rolice da stavim???
ivanm:
podloška se stavlja na remen koji je širi od 18mm. Ak je serijski remen, ne ide šajbica. Ak je remen 18.5, staviš 0.6mm šajbicu.
Jurich:
--- Citat: ivanm - 10 Ožujak, 2012, 15:51:54 ---podloška se stavlja na remen koji je širi od 18mm. Ak je serijski remen, ne ide šajbica. Ak je remen 18.5, staviš 0.6mm šajbicu.
--- Kraj citata ---
a gledaj meni je sad remen priša preko 8k km pa je blizu kraja, a krajnju brzinu treba vrtiti na nekih 9k rpm...meni tih 9k rpm razvija na 100 km/h na satu sa ovako istrosenim remenom, a sta će biti kad stavim novi
mislija sam staviti 0,7 ili 0,8 mm podlošku i 7,4-7,5 rolice?? bili to šta valjalo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju