Tehnički kutak > Tuning skutera
multivar,stelanje
IvanRox:
--- Citat: Ridi77 - 10 Ožujak, 2012, 15:08:01 ---Hhaha...gle nije ti svaki motor isti..svaki motor je drugaciji nemreju napravit u tvornici 100 posto isti motor..svaki..ja isto stavim na neki drugi aerox sve ovo nekom ide super a meni nejde..xd..svakom motoru drugacije pase i treba puno kombinirat i sve..ja sam sebi svoj slozil sad jos taj variomat da dode i to je to..izmjenio sam valjda 5 para rolica i sve federe na kumplungu i i centralne i dok nisam naso onak kak bi trebo ic..sam me jos jebe ubrzanje i to moram sad taj vario slozit u ponedeljak i pristelat sve i vidjet cu kak ce bit rolice dal ce bit dobre ili cu stavit lakse..i kad slozim to vise necu dirat..velim ti moras jos puno toga isprobat i sve da dodes do savrsenstva..probaj sa zutim centralnim ili sa laksim rolicama..kolko imas rolice sad?
--- Kraj citata ---
znam imam 4.1 roline. Vratio sam nazad serijeski narucio sam kvacilo i remen pa cu pricekat.
I da bijela centralna mi se doslovce rapsala nakon 150 km , kako ? Nemam pojma .
Ridi77:
znaci role ti nisu problem..sam si trebo stavit centralni zuti..koje si kvacilo uzo?
IvanRox:
--- Citat: Ridi77 - 10 Ožujak, 2012, 17:12:42 ---znaci role ti nisu problem..sam si trebo stavit centralni zuti..koje si kvacilo uzo?
--- Kraj citata ---
bgm pro racing i isto takvo zvono slicno mallosi wingbelu i kevler
Josip:
samo malo vise strpljenja s tim stelanjem, netreba odma gubit zivce, i mene jebe due+ mada imam sve novo(overrange, carb 24TM, nardo, radilica, kuplung, zvono, ma doslovno sve osim blokova, pa opet cirkus :toothy12:)
smirit zivce, ostavit dan ili dva, pa nastavit.... :icon_thumright:
IvanRox:
josipe skinio sam ga sad cekam kuplung da doje zvono kevler , ocul moc sastelat bez bijele centralne jer mi se raspala ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju