Tehnički kutak > Tuning skutera
multivar,stelanje
igor.sb:
vrati serijski vario, prodaj multivar i kupi nest bolje s6, hebo :dontknow: :dontknow:
Mikac21:
--- Citat: IvanRox - 10 Ožujak, 2012, 09:03:40 ---eo ovako stavio sam na aeroxa variomat skut razvije velike okretaje al nema međuubrzanje,nači ubrza super do do 40 i onda mu pun k**ra* treba do krajnje na kvacilo sam stavio crvene opruge sa bijelim centralnim.
--- Kraj citata ---
nisu li crveni federi kvačila malo pretvrdi za serijsko kvačilo...probaj sa zelenima..men su se na roxu najbolje pokazali zeleni malossi sa žutim centralni,iako mi je centralni bio malo tvrd isto
IvanRox:
gle ovako stavi od frenda kvacilo sa zutim centralnim ide sup stavim moj spuh na njegov ide super i imamo iste variomate , najbolje da prodam odma i motor da se rijesim smeca mrtvog
Ridi77:
--- Citat: IvanRox - 10 Ožujak, 2012, 13:18:53 ---gle ovako stavi od frenda kvacilo sa zutim centralnim ide sup stavim moj spuh na njegov ide super i imamo iste variomate , najbolje da prodam odma i motor da se rijesim smeca mrtvog
--- Kraj citata ---
Eh..znmam kako ti je ja sam kupil yasuni r fly zvono remen drugi, sve sam izmjenil i centralni zuti i sve federe kvacila i nejde mi nikak isto..i sad sam narucil od danc00 stage6 variomat u ponedeljak idem se nac s njim da mi da..i remen sam uzel kevlar..i vidjet cu kak ce bit u ponedeljak..nadam se da bu napokon iso dobro jer cu poludit vise..xD
IvanRox:
ma meni je vec dosta j#bote da dva isto motora sa skoro istim prijenosima neidu isto , oke on ima RR-a al opet j****u mene stalker tvornicki opere u brdo di to ima u pm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju