Već godinama kupujem i prodajem stvari i šaljem i primam preko pošte i stvarno se nikad nisam mogao na ništa požalit,sve do danas...danas dva razočaranja od jednom
Naručio sam ledice od jednog decka sa foruma...lijepo ih je zamotao u A4 papir,stavio u kovertu i evo šta je meni stiglo..
znam da da kovertica nije neznam kako čvrsta ali mene zanima ŠTA su oni radili sa time da je to meni stiglo u takovom stanju, usput su se još naravno 2 ledice i zagubile
sobzirom na stanje koverte imam srece da su mi i ove dvije uopće stigle
čak mi ni poštar nije htio nosit tu kovertu doma nego mi je rekao da ju dodem sam podignut na poštu jer neželi da ispadne na neki naćin on kriv jer to tako običava...(pametan čovjek)
druga stvar...naručio sam 3 lampe za svoj maturalni rad...dvije su stigle cijele a jedna je stigla u ovakovom stanju...
također znam da su žarulje krhke i da nije najsretnije rješenje slat ih poštom ali nisam imao drugog izbora jer ih u svom gradu nisam imao di kupit.
žarulje su bile omotane papirom i stavljene u svoje originalne kutije,i onda te originalne kutije su još bile u jednoj velikoj kutiju koja je bila obložena debelim slojom zgužvanog papira i eto...stvarno neznam jel se ovi mlate sa tim kutijama ili koj k***c...
ni jedno ni drugo nije neka vrijednost ali sam razočaran..