Općenito > Generalno o skuterima

Koja vam je max. brzina?

<< < (19/30) > >>

StreetRunner:
A vidit ćemo i njega.Koliko konja ima Aprilia rs 250 i jesi je vozija?Za mene bi to bio idealan motor za uzet ako nema nekih problema

Aleksandar:

--- Citat: leofreak250 - 11 Siječanj, 2007, 14:52:36 ---to aleksandar: a koliko km/h sad tvoj scoot ide u krajnjoj ovako složen, u normalnom položaju vožnje i koliko ti cca sekundi treba od 0 do 100 km/h! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a treba nekih 7 i pol ,-8 sek...kad je prazan rezervar i kad ide kak treba ic...

leofreak250:

--- Citat: Aleksandar - 15 Siječanj, 2007, 19:08:47 ---
--- Citat: leofreak250 - 11 Siječanj, 2007, 14:52:36 ---to aleksandar: a koliko km/h sad tvoj scoot ide u krajnjoj ovako složen, u normalnom položaju vožnje i koliko ti cca sekundi treba od 0 do 100 km/h! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
a treba nekih 7 i pol ,-8 sek...kad je prazan rezervar i kad ide kak treba ic...

--- Kraj citata ---

zanimljivo,a ja sa svojim do 100 km/h trebam cca. nekih 8-9 sek. zavisi kako kad..., :toothy10: al koliko vidim nije neka velika razlika u ubrzanjima između tvog i mog, jer ja sam mislio da tvojem treba manje sek. do 100... :toothy12:

uostalom najbolje bi se to provjerilo kad bi se nabacio race između nas... :icon_thumright: mislim znam da bi bio sporiji, al me zanima kolika bi to bila razlika u vožnji... :toothy11: :dontknow:

Aleksandar:
jesi ti onaj koji je doso u onom crnom autu(mislim da je bio sredeni 206) na krematorij di bus staje i pušio si pljugu s frendom,prije par mejseci,kad sam ja bio s curom gore i vidjeli smo se...??

leofreak250:

--- Citat: Aleksandar - 15 Siječanj, 2007, 20:01:09 ---jesi ti onaj koji je doso u onom crnom autu(mislim da je bio sredeni 206) na krematorij di bus staje i pušio si pljugu s frendom,prije par mejseci,kad sam ja bio s curom gore i vidjeli smo se...??

--- Kraj citata ---

ne nisam ja to bio... :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju