Općenito > Generalno o skuterima

Koja vam je max. brzina?

<< < (20/30) > >>

Aleksandar:

--- Citat: leofreak250 - 15 Siječanj, 2007, 20:22:39 ---
--- Citat: Aleksandar - 15 Siječanj, 2007, 20:01:09 ---jesi ti onaj koji je doso u onom crnom autu(mislim da je bio sredeni 206) na krematorij di bus staje i pušio si pljugu s frendom,prije par mejseci,kad sam ja bio s curom gore i vidjeli smo se...??

--- Kraj citata ---

ne nisam ja to bio... :sad1:

--- Kraj citata ---

dajk mi icq ili msn aj brate da te addam

Sugar:

--- Citat: StreetRunner - 15 Siječanj, 2007, 11:21:48 ---A vidit ćemo i njega.Koliko konja ima Aprilia rs 250 i jesi je vozija?Za mene bi to bio idealan motor za uzet ako nema nekih problema

--- Kraj citata ---

radje uzmes neki 600-750 ccm to ti isto ide samo kaj rs treba stalno nove djelove jer je to vec prebolesno,mislim da serijala ima nesto vise od 50 ks,da se slozit do preko 70 ks,znas ti kaj je to na dva takta

Aleksandar:
moj frend ima apriliu rs 250...zadnja godina,dakle najnovija do kad se proizvodio taj motor...i evo,vozi ga 2 i pol god,i nista..jedino karike treba redovno mjenjat al isto ne cesto.i troooosi benzina i ulja...takoder leti motor i,ogavno se cuje uzas i smrdis po benzinu i ulju previse nakon voznje bio vozac ili suvozac.i u tih 2 i pol god kolko ga ira niti jedan jedini kvar...ne kolje ga,al nije ni da ga cuva bas  :toothy12:

StreetRunner:

--- Citat: Aleksandar - 18 Siječanj, 2007, 13:57:31 ---moj frend ima apriliu rs 250...zadnja godina,dakle najnovija do kad se proizvodio taj motor...i evo,vozi ga 2 i pol god,i nista..jedino karike treba redovno mjenjat al isto ne cesto.i troooosi benzina i ulja...takoder leti motor i,ogavno se cuje uzas i smrdis po benzinu i ulju previse nakon voznje bio vozac ili suvozac.i u tih 2 i pol god kolko ga ira niti jedan jedini kvar...ne kolje ga,al nije ni da ga cuva bas  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Onda ništa od toga,radije ću kupit neku 600-ticu za koju godinu npr. ovu novu Hondu CBR 600.To je prava mašina :glasses9: :frajer: :headbang:

IZd:
...ostavi se Honde, nego uzmi svoju Gileru i dolazu u nedjelju u ŠI !!!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju