Općenito > Generalno o skuterima

Koja vam je max. brzina?

<< < (18/30) > >>

Sugar:

--- Citat: Genesis051 - 04 Siječanj, 2007, 10:08:14 ---Ja nemam iskustva sa ničim preko 50 ccm, bi li se tu moglo(trebalo) balansirat prednji kotač  :dontknow: ???  ???
ili ne podliježe takvoj potrebi zbog, još uvijek,  (pre)male brzine... da nije amortizer na izdisaju (?)....

--- Kraj citata ---

ako motor/skut ide preko 100 kmh onda treba dat balansirat kotace
mislim da to i ovog decka zeza,pri malo vecoj brzini od 100 nebalansirani kotaci pocnu bjezat

sto se tice ovog decka kaj ima 15 godina i dobiva rs-a mogu samo rec da to nema nikakve veze,ja sam imao 15 godina kad sam ga dobio,godine nisu ni malo vazne,vazno je kakva ti je situacija u bulji

StreetRunner:

--- Citat: Sugi car - 11 Siječanj, 2007, 22:22:03 ---
--- Citat: Genesis051 - 04 Siječanj, 2007, 10:08:14 ---Ja nemam iskustva sa ničim preko 50 ccm, bi li se tu moglo(trebalo) balansirat prednji kotač  :dontknow: ???  ???
ili ne podliježe takvoj potrebi zbog, još uvijek,  (pre)male brzine... da nije amortizer na izdisaju (?)....

--- Kraj citata ---

mislim da to i ovog decka zeza,pri malo vecoj brzini od 100 nebalansirani kotaci pocnu bjezat

sto se tice ovog decka kaj ima 15 godina i dobiva rs-a mogu samo rec da to nema nikakve veze,ja sam imao 15 godina kad sam ga dobio,godine nisu ni malo vazne,vazno je kakva ti je situacija u bulji

--- Kraj citata ---
E pa njemu ni tu nije najbolja situacija :laughing6: :laughing9: :laughing7: :laughing7: Je mi prijatelj ali da vidiš šta je on napravio od Speedfighta u 2 godine :laughing7: :laughing7: :frajer: :glasses9:

StreetRunner:

--- Citat: leofreak250 - 11 Siječanj, 2007, 14:52:36 ---to aleksandar: a koliko km/h sad tvoj scoot ide u krajnjoj ovako složen, u normalnom položaju vožnje i koliko ti cca sekundi treba od 0 do 100 km/h! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Već ti je napisa.155 km/h po ravnome mjereno nexusom 500.
Malo pogledaj po forumu a vidiš mu u avataru koliko je uvatio

leofreak250:

--- Citat: StreetRunner - 12 Siječanj, 2007, 10:00:20 ---Već ti je napisa.155 km/h po ravnome mjereno nexusom 500.
Malo pogledaj po forumu a vidiš mu u avataru koliko je uvatio

--- Kraj citata ---

dobro, ok sve znam, vidio sam, al me zanimalo i za ubrzanje.. :icon_biggrin: :confused5: :icon_thumright:

Sugar:

--- Citat: StreetRunner - 12 Siječanj, 2007, 09:55:27 ---
--- Citat: Sugi car - 11 Siječanj, 2007, 22:22:03 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
E pa njemu ni tu nije najbolja situacija :laughing6: :laughing9: :laughing7: :laughing7: Je mi prijatelj ali da vidiš šta je on napravio od Speedfighta u 2 godine :laughing7: :laughing7: :frajer: :glasses9:

--- Kraj citata ---

da vidis ti sta sam ja od tzr-a napravio u dvije godine!

na prvom motoru se uvjek sve nauci ak si fakat zagrijan za to,al zato motor ispasta :dontknow:

mos si mislit sta am napravio od njega da za motor star tri godine nebi mogo dobit ni 4 tisuce kuna,al zato sad znam kaj radim jer sam sve vec proso na njemu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju