Općenito > Generalno o skuterima

Koja vam je max. brzina?

<< < (17/30) > >>

leofreak250:
tako pokaže po satu, do 130 km/h, al od 0 do 130 km/h "zakucava"!! :laughing7: :laughing7:

...pa neznam dal ide i npr. vxr nešto brže od 130-140 km/h  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

to dino: al se ti sa svojim namučiš da bi postigao brzinu od 135 km/h, dok ja to sa svojim mogu normalno postići svaki puta... ako me kužiš šta oću reći... :icon_thumright:

mrcina:
dino objasni kak 135 kad ja nemogu 100

StreetRunner:

--- Citat: mrcina - 10 Siječanj, 2007, 21:13:49 ---dino objasni kak 135 kad ja nemogu 100

--- Kraj citata ---
Ma sve to ovisi.Ja uhvatim 105 km/h po pravcu ali triba mu vrimena da to uvati i još mi sat laže tako da to nije to.
Ovisi ti i o kilaži.Ako si ti težak kako će skut povuć toliko.Leofreak dobro kaže.To i je bit veće kubikaže kod skutera,
jer npr. gilera runner 125 uhvati 105 km/h ali ne odma nego nakon nekog vrimena a leova Aprilla 250 uhvati tu brzinu odmah bez neke veće muke.Sad ja malo filozofiran ali to je tako :dontknow:
Ipak su to skuteri a kod motocikala je to drukčije i velika je razlika

Aleksandar:
sve ej to stvar od motora do motora
neki idu a neki nejdu

vxr serijski jedan ide a identican ista godina sve iosto ide slabije
i to je to

frend ima nafrkanog vxra i pun k**ra* dijelova a drugi frend potpuna serijala vxr samo tvrđi federi kvacila

i identicni su do 110-120,cak poslej serijala i odlazi

stvar je da taj motor nafrkani od frenda jednostavno nejde,a ovaj drugi ide predobro za serijalu.i to je to

leofreak250:
to aleksandar: a koliko km/h sad tvoj scoot ide u krajnjoj ovako složen, u normalnom položaju vožnje i koliko ti cca sekundi treba od 0 do 100 km/h! :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju