Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi delta ili RMS racing na base
Mikac21:
--- Citat: danc00 - 06 Ožujak, 2012, 17:29:49 ---Kak bi ti i da hočeš stavil Deltu na Aeroxa ak je 127mm kaj god da ti to značilo. Na Aeroxa idu kvačila 107mmfi i niti jedna druga. I naravno da je Delta bolja od RMSa, bilo da se radi o serijali ili o ne znam kojem setupu... tu nemš kaj razmišljati.
Ak nemaš pra za Deltu dobro bude i RMS/BGM/Motoforce Racing..koje nađeš...ali Delta je Delta i to dvoje nemreš uspoređivat uopće...
Ako imaš Deltu primi je u ruke i sve ti bude jasno...a o štelanju da i ne pričamo.
edit:
Evo 3alfa3 me je preduhitril :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nečitaš danco šta pišem :icon_tongue:
imam deltu doma haha
zaj#bo sam se za veličinu,107mm je
čito sam da kažu za to RMS da je dobro kvačilo,al kako se kaže mercedes je mercedes...malossi je malossi :headbang:
danc00:
Čitam, čitam. Kak si napisal tak sam te razmel.
U ovom slučaju to uopče nije dilema...3alfa3 ti može potvrdit ak se ne varam da Delta može trajat godinama na base setupu. Dok RMS :dontknow: No tu igra dosta ulogu i zvono budimo realni :icon_thumright:
Mikac21:
--- Citat: danc00 - 06 Ožujak, 2012, 23:36:14 ---Čitam, čitam. Kak si napisal tak sam te razmel.
U ovom slučaju to uopče nije dilema...3alfa3 ti može potvrdit ak se ne varam da Delta može trajat godinama na base setupu. Dok RMS :dontknow: No tu igra dosta ulogu i zvono budimo realni :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
onda ostaje delta :icon_biggrin:
što se zvona tiče to ću uzet malossi wingbell.cijena je ista ko taj RMS wingbell ali je vjerovatno kvalitetniji malossiev ;D
Lord:
Nemoj RMS...Meni su se ona rebra od hladenja na zvonu skroz izvukla i strugala po deklu...a prirubnicu isto RMS benza je pojela u roku 2 mjeseca i samo je pukla i potezala fols zrak..Bjezi od RMS-a uzmi nesto kvalitetnije jer kvaliteta na kraju uvijek ispliva!!!
Mikac21:
ma i meni se čini da je taj RMS neko kinesko sranje zapravo,al eto kad neki govore ovako,neki onako :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju