Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi delta ili RMS racing na base

(1/3) > >>

Mikac21:
koje mi je bolje kvačilo za base.imam deltu kao novu ali ju nisam još ni stavljo jer sastvaljam aeroxa.ona mi se čini malo preteška,oće bit problema možda.tu će ići i kevlar malossi i hebo variomat.ovo RMS je manje dosta(107mm mislim)a delta 127mm.kontam si uzet to RMS kavčilo i onaj wingbell njihov i prodat deltu(naravno ako je bolji od delte za moj setup)
ide još i malossi sport 70
dellorto 17,5
hebo performer(zasad)

IvanRox:
ja sam cuo da to rms i nije neko kvacilo, bar su mi tako kolege sa foruma rekle. Zato sam uzo ovo : http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1228&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=142

Mikac21:

--- Citat: IvanRox - 06 Ožujak, 2012, 16:55:21 ---ja sam cuo da to rms i nije neko kvacilo, bar su mi tako kolege sa foruma rekle. Zato sam uzo ovo : http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1228&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=142

--- Kraj citata ---
pa taj BGM ti je isti k... ko i RMS samo drugo ime :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Mikac21 - 06 Ožujak, 2012, 16:52:14 ---koje mi je bolje kvačilo...
--- Kraj citata ---

Delta.
Za bilo koji setup
 ;D

danc00:

--- Citat: Mikac21 - 06 Ožujak, 2012, 16:52:14 ---koje mi je bolje kvačilo za base.imam deltu kao novu ali ju nisam još ni stavljo jer sastvaljam aeroxa.ona mi se čini malo preteška,oće bit problema možda.tu će ići i kevlar malossi i hebo variomat.ovo RMS je manje dosta(107mm mislim)a delta 127mm.kontam si uzet to RMS kavčilo i onaj wingbell njihov i prodat deltu(naravno ako je bolji od delte za moj setup)
ide još i malossi sport 70
dellorto 17,5
hebo performer(zasad)

--- Kraj citata ---

Kak bi ti i da hočeš stavil Deltu na Aeroxa ak je 127mm kaj god da ti to značilo. Na Aeroxa idu kvačila 107mmfi i niti jedna druga. I naravno da je Delta bolja od RMSa, bilo da se radi o serijali ili o ne znam kojem setupu... tu nemš kaj razmišljati.
Ak nemaš pra za Deltu dobro bude i RMS/BGM/Motoforce Racing..koje nađeš...ali Delta je Delta i to dvoje nemreš uspoređivat uopće...

Ako imaš Deltu primi je u ruke i sve ti bude jasno...a o štelanju da i ne pričamo.

edit:

Evo 3alfa3 me je preduhitril  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju