Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi delta ili RMS racing na base

<< < (3/3)

danc00:
RMS uopče nije kinesko sranje, ako i je sranje, a nije, onda je talijansko. Nije sranje ali se nemre mjeriti sa Deltom, a nije ni rađen kao kvačilo ranga Delta.

Ko zna za kaj mu treba RMS Racing mu je dobro, a ostalo vam može Pralas reći kaj se dogodi na midrace setupu sa tvrdim federima.

Mikac21:

--- Citat: danc00 - 07 Ožujak, 2012, 22:44:14 ---RMS uopče nije kinesko sranje, ako i je sranje, a nije, onda je talijansko. Nije sranje ali se nemre mjeriti sa Deltom, a nije ni rađen kao kvačilo ranga Delta.

Ko zna za kaj mu treba RMS Racing mu je dobro, a ostalo vam može Pralas reći kaj se dogodi na midrace setupu sa tvrdim federima.

--- Kraj citata ---

nenam ja dali išta postoji što se neproizvodi u kini :toothy12: frend mi je jako puno toga bio uzeo od RMS dijelova(klip,radilica,vodena...)i nije sa ničim bio zadovoljan... :dontknow:

pralas:
RMS racing kvacilo je super kvacilo do nekog slabijeg midracea,za base odlično...
vidim piste da je kvacilo sranje a nikad ga niste imali zato psst,kvacilo je vise nego dobro za svoju namjenu ali se naravno ne moze mjeriti sa deltom...
ja sam to kvacilo imo na  midrejsu sa najtvrdim federima(malossi mhr crni) i nakon nekog vremena su se pakne pocele odljepljivati jer jednostavno to kvacilo nije namjenjeno za takav setup koji starta na jako visokim okretajima

Mikac21:

--- Citat: pralas - 08 Ožujak, 2012, 18:55:49 ---RMS racing kvacilo je super kvacilo do nekog slabijeg midracea,za base odlično...
vidim piste da je kvacilo sranje a nikad ga niste imali zato psst,kvacilo je vise nego dobro za svoju namjenu ali se naravno ne moze mjeriti sa deltom...
ja sam to kvacilo imo na  midrejsu sa najtvrdim federima(malossi mhr crni) i nakon nekog vremena su se pakne pocele odljepljivati jer jednostavno to kvacilo nije namjenjeno za takav setup koji starta na jako visokim okretajima

--- Kraj citata ---

aha,hvala na informaciji  ;D
a jbg kad već imam deltu neću ju mjenjati onda  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju