Odlican projekat i lijepo je sto sve radite stvarno svaka cast.
Felge su ludnica i crvena boja je dobra ali ovi oklopi sa sto perli nekako mi je previse ja volim sareno,ali mislim da bi mu neka mis siva sa nekom decentnom perlom bila pun pogodak!!!
Uglavnom svaka cast!!!
trebala je bit siva,i bit ce cim malo zgulim te plastike
al posto jos ne vozim,odnosno nemam vozacku(14 godina) necu vjerojatno jos par godina lakirat motor!motor danas upalio!!
prvo smo se zahebavali si frgom koja je BLJUVALA van benzin na sve strane!i onda mi nije vrag dao mira rastavio sam plovak i i stavio drugi od jedne dell 12mm i upalio iz prve!treba ga postelat jer radi svakako!ali posto nemam jos auspuh i tak to jos nisam ni probao vozit!eto motor se priblizava kraju al eto sta jos moram napravit da bi to bilo to!skratit buzir od gasa,zavarit auspuh,poslozit prednju kocnicu jer mi ne hvata uopce a neznam zasto,ulje smo lijali,odzracili sve ali nista,moram pogledat,nabavit one gumice sto idu kod magneta(di ima za kupit to?tokic?),pogledat zasto mi kurbla skace na sve strane,promjenit rolice,stavit gljivu,promjenit gume,postelat zadnju kocnicu,poslozit zmigavce i to jer sam neke krivo okrenuo i postelat masinu i mislim da je to to...ima jos posla al to su sad jos doslovno sitnice za razliku od ovog kaj smo do sad morali napravit! eto ,napisao sam se pa nek cita kome se da