eto,vec sam pisao po forumu kako sam nabavio napokon neki skuter,razmisljo sam uzeti aeroxa ili runnera al ovo je uletilo jeftino,a na kraju mi ga je buraz kupio kao poklon za krizmu!
eto sad malo o motoru.Motor je stajo par godina pod ceradom,na njemu je bio vozen jedno ljeto top trophy kit,dell 17.5mm i serijski spuh -.- al dobro nema veze,vjerojatno cu kad ga pocenm slagat kak spada uzet neki yasuni ili nesto
na motoru treba skinut sve sa njega i onda sve ljepo lickat i slagat i sta nije dobro mjejnat!dobio sam nesto dijelova jos uz njega kao npr zadnju sr felgu s gumom,pa cu vjerojatno uzet i prednju takoder od sra!
motor ce vise biti slozen za sminku nego za mazanje tatinih sincica!
zasad nije slozen do kraja,kolko sam uspio vidjet fali sajla gasa,karb je bio ispod sica itd. slike jos nemam jer mi motor stoji kod bake jer zivim u zgradi pa ga nemam gdje drzat osim kod bake
slike ce bit ovih dana,a mozda i u subotu pocne rastavljanje!
a eto i kako ga razmisljam polakirat!
http://scooterclub-bg.com/forum/index.php?topic=61487.0 evo ovako ko ovaj prvi sivi,al nece vjerojatno biti ovih crvenih detalja da bas nebude identican jer mrzim kopirat al fakat mi se ovo najvise svida!ili ce biti sivi s bijelim felgama i tim nekim sitnicama ili sivi s kricavo narancastim detaljima ipak je sad ta florescenta in HAHAHA
eto tolko od mene. Pozz Matija