Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (140/174) > >>

steeef:
ako se raspal iglicasti ma klipmjaci i bilo je spene po bloku,mogla je ostetiti lezajeve radilice il cementaciju na njima..pogotovo ako ih budes izbijal van a ne izvlacil radapcigerom...

Matija97:
Iglicasti se nije rasipo,samo susti sto znaci da je poceo raspadat ili se samo neka sitna spena zavukla,barem mi se tako cini.Kad otvorim znat cu.Napravit cu izvlakace za obe strane  :icon_thumright:

Corector:
Tebe dere pocetnicka piaggio nesreca isto kao i mene, ali doci ces na pravi put, samo imaj zivaca. Ja sam recimo rijesio svoj problem tako sto sam hitio masinu u smece i uzeo si ducan primjerak 50  :icon_biggrin: Ovdje bas nemas izbora, stoga polako i sigurno.

Toni46:
Ma riješit ćeš ajde, ima još puno vremena do sezone :icon_biggrin: :icon_thumright:

Matija97:
Hahaha nakon ovih par mjeseci sparanja i zajebavanja oko nosaca ne pada mi na pamet sad ne slozit ovo do kraja  :laughing6: Sto se tice sezone,znam da prije 4-5mj nece iznad 20 a ispod toga se rijetko vozim,vozacka ce tek kroz mj dana i na skuteru ima jos puno toga za napravit al kad bude bit ce,za ljeto valjda bude spreman  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju