Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Toni46:
--- Citat: Matija97 - 03 Ožujak, 2016, 23:00:30 ---Hahaha nakon ovih par mjeseci sparanja i zajebavanja oko nosaca ne pada mi na pamet sad ne slozit ovo do kraja :laughing6: Sto se tice sezone,znam da prije 4-5mj nece iznad 20 a ispod toga se rijetko vozim,vozacka ce tek kroz mj dana i na skuteru ima jos puno toga za napravit al kad bude bit ce,za ljeto valjda bude spreman :headbang:
--- Kraj citata ---
Ma bude haha, sklepaj nes pa dodi na budnicu da te namazem s roxom :toothy12: :laughing7:
SF2 Freak:
--- Citat: toni46 - 04 Ožujak, 2016, 14:26:10 ---
--- Citat: Matija97 - 03 Ožujak, 2016, 23:00:30 ---Hahaha nakon ovih par mjeseci sparanja i zajebavanja oko nosaca ne pada mi na pamet sad ne slozit ovo do kraja :laughing6: Sto se tice sezone,znam da prije 4-5mj nece iznad 20 a ispod toga se rijetko vozim,vozacka ce tek kroz mj dana i na skuteru ima jos puno toga za napravit al kad bude bit ce,za ljeto valjda bude spreman :headbang:
--- Kraj citata ---
Ma bude haha, sklepaj nes pa dodi na budnicu da te namazem s roxom :toothy12: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Za mene znas da dolazim ;)
Toni46:
--- Citat: SF2 Freak - 04 Ožujak, 2016, 14:30:06 ---
--- Citat: toni46 - 04 Ožujak, 2016, 14:26:10 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Za mene znas da dolazim ;)
--- Kraj citata ---
E to to, samo nemoj da ti kum zavrsi u bolnici :D
Corector:
Do budnice mora biti spreman, dakle 1.5. vozis.
Ja dodjem kroz koji dan :icon_thumright:
Toni46:
--- Citat: Corector - 04 Ožujak, 2016, 15:11:45 ---Do budnice mora biti spreman, dakle 1.5. vozis.
Ja dodjem kroz koji dan :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dodjes u Bjelovar? Javi se onda :D pa mozemo djir nabacit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju