Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (139/174) > >>

Matija97:
Mislio sam ostavit semering samo i zapunit ga sa one strane di je ajmo rec suplji s diht masom,takoder da prode malo i na kontra stranu di izlazi osovina i prstom lagano razmazat kad izade van oko tog unutarnjeg ruba semeringa ali to mi je labavo,mozda na kraju napravim kako si reko,vidjet cu kad budem sklapo sta cu ali sam mislio dat tokaru da mi napravi cep posto moram tak i onak ic da mi napravi prsten onaj koji dode iza multivara posto nisam dobio uz multic  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Nemoj tak ni slučajno to će probit,to s diht masom,ovo kaj ti velim je bolje od čepa jer 100% neće curit i kaj je najbitnije neće oštetit dosjed,a nabijanje nekakvog čepa bi moglo,a moglo bi i curit

steeef:
e jebalo kevu i radilicu..
s tim polovnjacama nikad neznas kolko su projahale,na cemu su terane i kak su vadjene van..
znas samo da nikad nebi uzimal polovnu radilicu,jbg...

Matija97:
Probao sam malo ustedit posto nemam dep da slozim masinu na novo ali eto,na kraju me izaslo skuplje  :drunken_smilie: Ni sad nisam uzeo novu radilicu ali je od clana koji ne voli kad mu se nude sajle from lift i slicne stvari pa se nadam da ce sve biti ok posto rijetko ima nesto sto ne valja,a nadam se isto tako da je radilica stvarno kako je i rekao  :headbang: Vidjet cemo sve,no ovaj put jos polakse  :laughing7:

MarinM:
Samo ti zabi te lezaje nazad,nista im nece bit :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju