Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (109/174) > >>

Matija97:
Prije par dana sam probo stavit ovih par prednjih plastika da vidim kak bi izgledalo i doso sam do zakljucka da je pregadno kad vilica nije malo spustena.Spustio sam ju kolko mi je plastika dopustala,po potrebi cu ju malo dic ako bas bude udaralo u trokut ali reko je gumy da je utrpo u ove tubove malo tvrde ulje pa valjda nece tak jako propadat  :toothy12: Jos si razmisljam dal da mecem roxov blatobran ili ne no to mi je zasad najmanji problem.Izmjerio sam duzine piksi koje mi trebaju za prednji kotac ali nikako da odem do tokara da mi to odradi.Osovinu jos uvijek nisam nabavio..  ::) prva slika dok je bilo u "stock" izvedbi i druga slika di je spusten prednji kraj  :headbang:

Matija97:
Necu nis pisat sta se radilo u meduvremenu jer vidim da nema nesto zainteresiranosti ali eto cisto jedan kratki video od maloprije da tema bas ne ode u zaborav  :icon_thumright:

Btw.kak se ono postavlja direkt snimka na forum?  :toothy3:

MarinM:
Pila i pol,sta sad nakraju koji ce bit setup,sta se nije spominjalo farbanje itd..  :toothy3:

Matija97:
A ne puno drugaciji nego sto je bio,ima nekih promjena na nesto kulturnije,vise gradski  :toothy12: npr c21 je zamjenjen r-om  :laughing6: a sto se lakiranja tice,sad ce bit ovakav sav u banani,polakirat cu eventualno zadnju felgu jos u bijelo ak ih ne odnesem na plastificiranje a na ljeto kad budem slobodan ide lakiranje  :icon_thumright:

zvonkec92:
znaći još godinu dana šerafanja pa onda možda dođe rega ? :P :P  ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju