Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (108/174) > >>

Matija97:
Evo vilica napokon preslozena i sad je sve plug and play  :toothy12: jos moram nabavit samo osovinu prednjeg kotaca jer je ova prekratka i puz ili samo napravit piksu koja bi isla umjesto njega i ta prica je zavrsena.Kad to slozim i kad pospremim garazu slozit cu neki stol na koji cu moc stavit motor i lagano krecemo s izradom nosaca masine  :headbang: evo koja slika vilice i volana na motoru  :icon_thumright: stay čuned :icon_tongue:

Ivan46:
koliko ti je disk,ogroman je,volan mi je prekul,rucice kocnice i posudice za ulje su mi cool,rama mi je fensy,sve u svemu prava racing turpija,svida mi se. :icon_thumright:

Matija97:
Disk je 280mm za roxa,nisam siguran dali je najveci ali jedan od najvecih je sigurno sto se skutera tice.Onaj za sr-a je 260mm.Ljudi koji ga imaju su mi rekli da je taj disk stvarno preporod a u to cu se,nadam se,uvjerit kad probam i sam  ;D Sto se rucica tice,njih trebam takoder isprobat,nacuo sam da te neke no name vole propadat,ako bude tako bilo probat cu napravit druge gumice(naravno dat cu ljudima koji se bave time) ako i dalje budu propadale probat cu nabavit neke druge takve ili cu vratit seriske od roxa.No sada mi je veci problem nosac kojeg ce trebat sad napravit  :toothy3:

Josip-98:
sritno s projekton, vidin i tribat ce ima cilu zimu kemijat
Mislin da bi bilo bolje da si uzea sp 180 i turpija ga nego ovako nesto radit je da je deset puta veca atrakcija al to je samo moje misljenje

Matija97:
Ak mi das jedno somaka za nekog pristojnog espea moze  :laughing7: ;D a i zao mi je onda svega ovoga sto sam do sad radio na njemu,ovak cu jos skupit te 2-3 hiljke za masinu i nabacit ju gore,za nosac lako,napravit ce se vec  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju