Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (110/174) > >>

Matija97:
tak nekak  :laughing7:

neos 123:
svida mi se matijaa...pofarbaj ga i de napisi swtup da cujem sta kako...kolko sam vidio na fejsu ga zelis ubrzo regat aa hahah

zvonkec92:

--- Citat: neos 123 - 07 Travanj, 2015, 00:05:26 ---svida mi se matijaa...pofarbaj ga i de napisi swtup da cujem sta kako...kolko sam vidio na fejsu ga zelis ubrzo regat aa hahah

--- Kraj citata ---
želje su jedno a mogučnosti drugo :P  kak bu sa 1 col večim felgama? jel treba atest za to ili kaj?

Matija97:
Geleta,nis posebno..a ti zvonkec ne znam kaj se opce brines za moju regu  :toothy12: vidio si da mi nije problem prec 50-100km bez rege i vozacke kad hocu  :icon_thumright: 

Matija97:
Dogodio se splet okolnosti i na kraju sam umjesto yasuni r-a kupio z-a neznajuci da je z.Reko sam dobro ajde probat cemo sad ovak pa ak nebude dobar zamjenit cu ga.Kak ide sad i kak je iso prije ne moram niti govorit ali za grad mislim da ce bit ovaj z i predobar,zasto?zato sto nejde nesto lose a tih je(na videu nema vune u topu tako da mislim da cu metanjem vune izgubit jos barem pola sto se glasnoce tice).Nisam jos bio na registraciji al odlucio sam ga slozit kak spada pa da mirno prodem a ne da me zajebava na tehnickom  :headbang: Evo jedan video od danas,zagusi se u par trenutaka iz nepoznatog razloga i da upozorim da stisate malo jer sam snimo s poluotvorenim poklopcem  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju