Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
Isto kolko si ti puta skido termogrupu :toothy12: Sad je konacno odluceno i ide ono kaj sam imo u planu :headbang:
zvonkec92:
ja serafim al se i vozim :) eto cvikani drevo je napravi vec 4500km :)
Matija97:
Ajde da sad i konacno napisem o cemu se radi.Nisam htio nista prije pisat posto nisam znao dali ista slagat ili ne,ali eto dns sam uzo blokove i jos neke dijelove masine i idem u ove velike decke(bb 180) :toothy12: Fali mi jos dosta toga ali skupit ce se vec,mali blok je puknut kao i dekl ali i to ce bit promjenjeno.Masinu slazem na novo sto se tice lezajeva i ostalih pi*darija,za pocetak nece bit nista posebno kopano po njoj.Kupio sam prije kakvih mj. dana ili malo vise volan,lulicu,neke fensi pumpice,prekidace(jos su na putu) i kill switch.Vilica je na preslagivanju da pase na f12 posto ce bit cijeli taj prednji kraj od aeroxa.Sto se nosaca masine tice necu varit na ramu nista nego ce sve bit na sarafe(ajmo rec da cu kopirat gumiev nosac,nadam se da me nece tuzit za autorska prava :icon_biggrin: ).One male hladnjake od f12 zamjenit cu jednim hladnjakom od sp-a kojeg ce trebat utrpat pod prednju plastiku.Bit ce malo kopanja vj i po plastikama,lakirat ce se sve itd.Puno je planova samo je pitanje dali ce bit dosta novaca,vremena i zivaca da se sve slozi.Evo zasad koja slika a kako cu sta radit tako cu objavljivat :icon_thumright: Do slusanja :hello:
walkay:
Sretno sa projektom! :icon_thumright:
Matija97:
Hvala i nadam se da ce tako i bit ;D :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju