Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
MarinM:
hmmm, ljepo ljepo , svidjaju mi se te rucice podosta :toothy3:
Matija97:
Evo da se javim malo,motor je jucer provozan nakon svega ovoga sto se radilo,a radilo se ove zime svasta.Ukratko,drugi blokovi(disk),rox felga,zadnji cijeli kocioni,turpijan cilindar,novi malossi remen,malossi klizaci,rolice,malossi zadnje plocice,top performance set dihtunga,ove wannabe s6 stelajuce rucice,lakirane unutarnje plastike(vjerojatno ce uskoro i ostale plastike bit ponovno polakirane u neku drugu kombinaciju posto moram mjenjat plastiku iznad volana i nabavit ralicu),polirani neki dijelovi,nabavljena malossi delta,malossi wingbell i tako..ima jos posla ali fali para da se te neke sitnice jos posloze,evo jedna slika od jucer :toothy3:
Matija97:
Evo neki kratki video od jucer.Ima jos tu stelanja..sto se tice mene nejde ni tak lose s obzirom na kombinaciju setapa :toothy3:
neos 123:
Koda mu triaju malo lakse rolice
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Matija97:
Da treba jos stelat sad su 3.3g i smjesa mi je malo prebogata.Za sad je ovako,ali ne zadugo,ne zelim plastike niti metat dok ne slozim sve sto se tice mehanike.mozda uzmem jos jednog za dijelove uskoro pa ce se slozit jos ovo ostalo sta treba :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju