Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
neos 123:
da da koja je pjesma u videu?? haha
Matija97:
Matija97:
Evo jucer sam nabacio plastike za probu da vidim kak izgledaju sa bijelim unutarnjim i ono.. :dontknow: ni da ni ne :laughing7: Moram jos nabavit zadnju felgu od sr-a,polakirat u bijelo,nabavit neki undertail i eventualno oversize(afkors radi izgleda).Sto se mehanike tice nisam bas zadovoljan.Start je stvarno super,tolko dobar da me par puta znalo pocupat pri izlazenju iz zavoja na sta sam se malo ukakio :toothy12: ali krajnja do 80max..vise se dere nego sto ide :sad3: Po nekoj mojoj logici moguce da mi je centralni premekan jer je gore malossi zuti,ili mozda cak pretvrd al to mi nema bas nekog smisla :dontknow: sto se smjese tice,nisam uspio jucer slikat al svjecica je blizu boje bijele kave,mrvicu je tamnije al neka ostane zasad tako,bolje da je mrvicu bogatija nego siromasna a onda kad poslozim prijenos cu se poigrat s frgom :icon_thumright: Evo par slika da ne trabunjam previse i ako neko zna problem krajnje neka pise :icon_thumright: :icon_thumright: hvala :hello:
Nyzvo:
bit ce ovo lepo znas kako... samo pod hitno undertail nabacit rego :icon_thumright:
gledam sad ovaj gore video i ima mi jako los odaziv na gas :icon_scratch:
Matija97:
Da i na drugom forumu mi je jedan clan rekao da je odaziv na gas los.Probo sam se igrat s iglom i nema bas neke promjene,airbox zatvaro da vidim jel mozda previse zraka,jedino jos ler dizna,doduse,na ovom prvom videu u garazi nije motor bio ugrijan,cuje se pri jednom razvrtavanju trokiranje na sekundu.Treba jos slozit to ali to me manje brine,krajnja mi je veci problem :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju