Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (85/174) > >>

zemo323:
Vjeruj luni, luna zna  :icon_thumright:
 ;D

meni se jedino ne svidja sto si te plastike u bijelo obojao.. mozda cak bude i lipo za vidit  :dontknow:

nrgmc2-tuning:
trophy aka due+ i c21?  boze dragi...  bolje da si mhr ostavio  :laughing3:

Matija97:

--- Citat: zemo323 - 27 Veljača, 2014, 14:22:55 ---Vjeruj luni, luna zna  :icon_thumright:
 ;D

meni se jedino ne svidja sto si te plastike u bijelo obojao.. mozda cak bude i lipo za vidit  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Vidio sam jednog f12 kameleon s bijelim tak unutarnjim i bijelim felgama i meni predobro izgleda  :dontknow: prije mi je bilo selo al sad mi se ocito to selo pocelo svidat  :laughing7: :toothy3: Kad shvatim jednog dana osvanut ce opet u crno  :toothy12:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 02 Ožujak, 2014, 20:33:36 ---trophy aka due+ i c21?  boze dragi...  bolje da si mhr ostavio  :laughing3:

--- Kraj citata ---

Necu rec da ce super radit ali nemogu niti rec da nece bit dobro posto jos nije niti gotovo,kad slozim sve cu vidjet oce li ici onaj skrseni nardo kojeg nabacujem po garazi gore il ce ostat ovaj c21 ili ce na kraju taj trophy zavrsit u smecu :toothy3:

a evo i nesto novo ekips  :headbang: rucice su za z1000 ali dat cu vrlo vjerojatno napravit ove crne dijelove da mi pasu na moje kocione cilindre,ako ne lako ih prodam nekom ko ima z1000,a ako i ne barem ih nisam puno platio  :icon_biggrin:

Ivan031:
previše kemije na jednom mjestu

Matija97:
Evo dns sam od org roxove rucice napravio prvi prototip :toothy3: sve je sklepano tek toliko da uopce vidim kako treba stajat i sta treba doradit.Na kraju se pokazalo da i bolje da se nisam previse trudio oko picajzliranja posto su mi prekratki ti "distanceri" pa nemogu zasarafit plastike  :hmh: sad kad je sve gore moci cu primjerit kako i sta jos trebam napravit da to bude sve kako treba a onda ide nekome ko ce mi to napravit na stroj  :headbang: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju