Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Ivan031:
Sad ti sktuer nece imat 2 brzine nego 3 sa OR :toothy11:
Matija97:
Evo nisam nis piso neko vrijeme,skuter je rastavljen vec nekih mj dana,u potrazi sam za nekom radilicom dobro ali posto trenutno nemam nesto para ocito ce potrajat :rolleyes1:, imam neke pregovore za jednog mhr team-a pa ak mi to uspije slozit cu neki slabiji high end.Zasad zamisljeni setup bi bio:
cilindar:mhr team nes malo portani
radilica:bgm evolution
auspuh:yasuni c21
frga:dellorto 21+gljiva(ak bude trebalo budem stavio vecu)
variomat:malossi multivar
zadnje polutke:piaggio 128
remen:malossi kevlar
kvacilo:malossi delta
zvono:malossi wingbell
jos bi mozda stavio neku bolju struju,razmisljo sam selletru al onda nemam svjetla,znaci to odpada i mozda neki usis bolji
sto se stylinga tice,ispolirao sam tubove vilice,vracen je seriski volan,ispolirat cu rub na felgama a srce ostavit bijelo,polakirat unutarnje plastike u bijelo,kocione cilindre u bijelo i poklopce ispolirat,blokove ako me krene takoder ispolirat..
A evo i koja slika da ne ispadne da samo pricam :thumbsup:
nrgmc2-tuning:
Sta se struje tice mozse uzet mvt millenium tak se nes zove i to ti je selettra sa svijetlima
Matija97:
Znm,ima frend to,budem jos vidio kad i ako sve to slozim,bit ce jos izmjena u setupu sigurno :icon_thumright:
brteam9:
MVT millenium nije kao selletra, ovdje je samo magnet olaksan i puno cvrsci jer na jacim setupovima serijski magnet dobije lufta nakon 300km,ovdje imas mogucnost svijetla ali to je dosta daleko od selletre i uzima se jedino zato sto je mrvicu laksi magnet a puno cvrsci dok je sama selletra puno laksa od tog dvoje zajedno ali nema svjetla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju