Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Josip:
gle, prije ćeš ga prodat ovako u stock izvedbi nego poturpijanog, pa da ga ne diraš ako već nisi, ili tko već
nije to baš da se samo prošire kanali i gotovo, treba to radit prema određenom spuhu, a i ostalim komponentama, u principu treba znat što točno napravit, ali nebitno je to sada
to ti je neki moj savjet, a ti sad vidi kako ćeš dalje :icon_tongue:
Matija97:
josip-98:overrange-veci prijenos,u mom slucaju samo polutke i remen :toothy3:
josip:znam da nije lako portat al to bi mi radio decko koji stvarno zna sta radi,doduse imas pravo da ga necu nikad prodat portanog ali kad sam vidio sta je erik dood napravio od dr eva mislim da moze konkurirat nekom midrace cilindru bez problema,samo opet je pitanje kolko je sigurno da ce to sve bit dobro napravljeno i da ce funkcionirat kak treba :-X zasad necu nis dirat,probat cu slozit ovak kak je pa ako nebude bilo dobro doci ce nesto jace :headbang:
Josip:
vjeruj mi, erik dood (R.I.P) :notworthy: :'( je jako dobro znao što radi, a uz to je imao puno veće mogučnosti nego što ćemo mi imat
jedino na ovim prostorima to mmario73 korektno i kvalitetno odradi, uz sve analize termogrupe i sveg ostalog
tako da čisto sumnjam da će to bit tako kako je erik radio, a uz to je imao sve ostale vrhunske komponente
računaj da će ti to tako radit kako spada eventualno na punom gas s kretanjem preko 8 t rpm, jer će ispod biti mrtvo, a to je za iole normalnu vožnju skoro pa nemoguće
tu je dosta bitna namjena samog skutera (očeš ti doć na drag pa mu nafrljit pun gas i boli te što je i kako ispod 8-9t rpm jer na toliko kreće)
što god sam vidio jedini je narx, igx i dox, hac :toothy12: :toothy12: neloše preradivao cilindre (bar u početku) a ostalo su bili samo pokušaji, ne bih želio nikog omalovažavat ali to je jednostavno tako
ti sam vidi što želiš i što ti treba pa odluči što ćeš :)
Matija97:
Ne razumijem zasto mislis da neko novi,za kojeg niko niti nezna jer ne posjecuje recimo forume ili ne objavljuje svoje radove na forume, nebi mogao biti dobar tuner? :icon_scratch: ne kazem,dapace,ovi ljudi koje si nabrojao stvarno rade picajzlasto pogotovo mmario,barem koliko ja znam i vidim po forumu :icon_thumright: sto se tice okretaja i namjene motora,motor slazem da ide sto bolje u mogucnostima koje imam,motor nece radit dnevno parsto kilometara u komadu i slicno a ovo sto ce morat kretat na 9t rpm me ne smeta ako ce ic kak treba,potrosnja mi zasad nije bitna,mozda postane kad sve to slozim pa shvatim da ipak malo previse guta :laughing7: kao sto sam reko zasad su ovo samo planovi,kada slozim cu vidjet kako i sta dalje :icon_thumright:
Josip:
nemoj me krivo shvatit, ali prerađivanje se ne uči u mjesec dana :icon_thumright:
samo ti kažem da promisliš, jer sam se takvih kvazi tjunera i nagledao i naslušao, a kasnije sasvim ne vezano saznao što je u stvari prava istina
i ja sam u početku tako mislio da ću dat nekom da mi nešto odradi, ali kasnije samo shvatiš da nemaš kome
i puno puno stvari tu treba uskladit
mislim da nisi još vozi skuter koji je složen i naštelan kako treba pa da imaš predođbu i osječaj jel nešto kako bi trebalo bit ili nije :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju