Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (76/174) > >>

nrgmc2-tuning:
Nikad nisam ima tu struju ali vidio sam da ima svjetla, ak je kako ti kazes opet bolje nego seriska :)

brteam9:
u svakom slucaju bolja nego serijska zato sto srce serijskog magneta na npr. high endu ode u jako kratkom roku i onda ima lufta,dok je ovaj bar nesto laksi ali i puno cvrsci te moze podnjet te okretaje i ima svijetla sto po meni je idealna kombinacija i puno bolje od selletre jer ipak ona kosta preko 300 eura a ovo u pola manje  :icon_thumright:

Matija97:
Evo dns mi je bilo dosadno pa..hvala marasu na pomoci  ;D iskreno,nije ispalo kak sam ocekivo al sluzit ce svrsi(nije jos gotovo)

Matija97:
Evo neka novost.Uzeo sam danas team-a,sto se tice stanja cilindra i klipa,u dobrom je stanju,jedini problem je sto su ga turpijali ljudi koji nisu bas nesto picajzlasti pa je ispao kako je ispao  :sad3: ovo sam ja vec sad malo s finijim kamenim nastavkom za biax popravio ali i dalje je to z brda z dola  :sad1: Nadam se da ce sve najnormalnije radit bez obzira na sve  :glasses9: i da,unutra je poliniev klip s ravnim celom,jel to lose ili dobro?Sad jos nabavit radilicu pa mogu pocet lagano sklapat,ali bit ce tu jos dijelova,nadam se  :icon_thumright:

Aprilia sr70:
Fino,finoooo :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju