Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (73/174) > >>

Ridi77:
dada, josip ti govori, morat ces nac odgovarajcu sajbicu a neces ju nac jer ju je tesko nac morat ces rec da ti tokar napravi ide ti nutra u sredinu oko 1 mm mora imam ja na svojoj pa ti mogu izmjerit kolko mora ic, jer inace kad stavis kumplung i zvono i upalis motor on ce odma kretat

Matija97:
Znam da treba ic sajbica pod zvono to su mi rekli vec neki ljudi  :icon_thumright: kad budem slagao sve cu vidjet kak ce to sve funkcionirat i trazit dimenzija sajbica i slicno  ;D  :headbang:

Josip:
svaka čast na interesu i volji za isprobavanjem  :icon_thumright:
samo sam ti htio natuknit s čime bi sigurno moglo bit problema da se pripremiš, i da ti provjerno riješenje u slučaju da ti ovo ne bude funkcioniralo
s tim c16 će ti bit osjetno kratkotrajniji, bolja bi ti bila solucija malo mirnijeg spuha, ili ako već to nije bitno radije uzmi jači cilindar na taj c21

tu smo da pomognemo, ako bude išta trebalo pitaj   :hello:

Matija97:
c21 sam imao doma pa sam ga zato i stavio gore,vidjet cemo kad poturpijamo cilindar i sve slozimo!  :icon_thumright: ali da,vec sam razmisljao prodat ovog trophya i kupit nesto jace ali polako,probat cemo prvo s ovim sta imamo  :frajer:

Josip-98:
Odlicno je to sta imas toliko volje oko fantoma  :headbang:

Nego sta ti ovo znaci homemade OR prijenos

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju