Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
evo jucer smo raskopali i pregledali sve...i vjerojatno je cijelo vrijeme bilo do karika :-[ ;D
uskoro ce drugi buraz mozda bit donator ostatka dijelova i onda kad se slozi sve ide na regu da se buraz moze vozit...ja tak i onak nesmijem a i kad budem htio cu njemu ukrast i izgustat se :) :headbang:
Matija97:
evo dijelovi nekidan naruceni a karike sam uzo sa foruma(hvala danc00 :) ),cim sitgnu slazem na motor...vjerojatno je cijelo vrijeme bio problem u karikama -.- nije motor imao kompresije :angry7: al vazno da sam ih gledo :laughing9:
runner_sp180:
poslikaj malo spojeve pogotovo oko vakuuma, kako si semeringe namjestio i dali su novi? ovo zvuci kao gadan falš, ne bi reko da je do dizne .. kako si stavio iglu, dali je plovak dobro namjesten?
Matija97:
--- Citat: runner_sp180 - 14 Lipanj, 2012, 18:57:30 ---poslikaj malo spojeve pogotovo oko vakuuma, kako si semeringe namjestio i dali su novi? ovo zvuci kao gadan falš, ne bi reko da je do dizne .. kako si stavio iglu, dali je plovak dobro namjesten?
--- Kraj citata ---
napisao sam u proslom postu da su cijelo vrijeme bile potrosene karike :angry7: :laughing7:
runner_sp180:
jbg gledo sam postove ranije.. cudno da je do karika, ali ajd nek si i to rijesio sad si na miru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju