Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (33/174) > >>

Matija97:
evo jucer smo raskopali i pregledali sve...i vjerojatno je cijelo vrijeme bilo do karika  :-[ ;D

uskoro ce drugi buraz mozda bit donator ostatka dijelova i onda kad se slozi sve ide na regu da se buraz moze vozit...ja tak i onak nesmijem a i kad budem htio cu njemu ukrast i izgustat se :)  :headbang:

Matija97:
evo dijelovi nekidan naruceni a karike sam uzo sa foruma(hvala danc00 :)  ),cim sitgnu slazem na motor...vjerojatno je cijelo vrijeme bio problem u karikama -.- nije motor imao kompresije  :angry7:  al vazno da sam ih gledo  :laughing9:

runner_sp180:
poslikaj malo spojeve pogotovo oko vakuuma, kako si semeringe namjestio i dali su novi? ovo zvuci kao gadan falš, ne bi reko da je do dizne .. kako si stavio iglu, dali je plovak dobro namjesten?

Matija97:

--- Citat: runner_sp180 - 14 Lipanj, 2012, 18:57:30 ---poslikaj malo spojeve pogotovo oko vakuuma, kako si semeringe namjestio i dali su novi? ovo zvuci kao gadan falš, ne bi reko da je do dizne .. kako si stavio iglu, dali je plovak dobro namjesten?

--- Kraj citata ---

napisao sam u proslom postu da su cijelo vrijeme bile potrosene karike  :angry7:  :laughing7:

runner_sp180:
jbg gledo sam postove ranije.. cudno da je do karika, ali ajd nek si i to rijesio sad si na miru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju