Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
--- Citat: runner_sp180 - 15 Lipanj, 2012, 14:54:06 ---jbg gledo sam postove ranije.. cudno da je do karika, ali ajd nek si i to rijesio sad si na miru
--- Kraj citata ---
a nisam jos rijesio jer sad cekam ostatak dijelova pa cu slozit sve odjednom ^^ ali pretpostavljam da je jer kad sam stavio klip u cilindar pogledo sam kolko ima zazora na karikama i ima sigurno 1mm -.- a i kad sam kupio ove nove karike skuzio sam kolko su se ustvari stare stisnule od stajanja u cilindru! al nadam se da je to samo problem ;D
Laki:
--- Citat: Matija97 - 16 Lipanj, 2012, 11:25:08 ---a nisam jos rijesio jer sad cekam ostatak dijelova pa cu slozit sve odjednom ^^ ali pretpostavljam da je jer kad sam stavio klip u cilindar pogledo sam kolko ima zazora na karikama i ima sigurno 1mm -.- a i kad sam kupio ove nove karike skuzio sam kolko su se ustvari stare stisnule od stajanja u cilindru! al nadam se da je to samo problem ;D
--- Kraj citata ---
premjeri cilindar da ti nije i on potrosen, jer ak je onda ce ti imat veliki zazor i nove karike
Matija97:
--- Citat: Laki - 16 Lipanj, 2012, 12:36:03 --- premjeri cilindar da ti nije i on potrosen, jer ak je onda ce ti imat veliki zazor i nove karike
--- Kraj citata ---
uskoro cu ic do garaze pa cu pogledat kak stoje nove karike :)
Laki:
nebi trebalo bit vece od 0,2
Matija97:
evo,stigle gume :) sad jos cekam paket s dijelovima s kojim sam imo malo problema i kasni al nema veze :toothy12:!nadam se da ce napokon bit gotov! ^^ gume su svima vec poznate sava mc29 sporty, i kupio sam ih kod furlana u slo,kom. je 300kn,u benconyu 380kn! ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju