Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
ma probao sam i sa krpom raznoraznim filterima i neznam cime ali nece jednostavno! -.- a i masina je slozena na novo,odnosno sve sto nije valjalo je zamjenjeno i jedino sta mi pada na pamet je da sam ja nesto krivo slozio kad sam slago ali neznam fakat sta!
Matija97:
posto imam sada auspuh koji je za k naso sam hebo performera na forumu sad bas neko prodaje!pa me zanima kako bi se motor ponaso sa tim auspuhom i mojim setupom?
Brnelic:
Nisam ranije gledao temu, neznam zašto, pobjegla mi :-[
Pročitao sve od početka i mogu reć da je odlično, puno volje i truda :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :headbang: :headbang:
Sretno u nastavku!!!
Raca:
objasni kako se ponasa motor ? Promeni diznu,nije ni malo lako nastelovati karb,moze biti da je velika dizna, probaj manju,kakva ti je boja svecice ?
Matija97:
--- Citat: Raca - 23 Svibanj, 2012, 20:00:40 ---objasni kako se ponasa motor ? Promeni diznu,nije ni malo lako nastelovati karb,moze biti da je velika dizna, probaj manju,kakva ti je boja svecice ?
--- Kraj citata ---
objasnio sam...cak sam i snimio!!diznu sam promjenio stavio manju i isto je,a svjecicu kad skinem uglavnom je zacadena i ponekad malo vlaznija,a sto se tice stelanja,vjerojatno je do toga!ali jednostavno nemam znanja i zivaca.
jel moguce da je do pumpe ulja?razmisljo sam odkopcat pumpu ulja i napravit svoju mjesavinu,jer moguce da radi prejaku smjesu pa da ga to gusi :icon_scratch: :dontknow: ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju