Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (25/174) > >>

Josip:

--- Citat: Matija97 - 01 Svibanj, 2012, 23:24:17 ---nemam,imam 17.5mm!i nemam filter,al samo neznam kako je motor kod bivseg vlasnika najnormalnije radio ovako,isti setup i sve je tako ostalo na motoru,jedino sto sam ja rastavio motor i ocistio sve i ponovno slozio! :sad1: pomazite!!!  :notworthy:

--- Kraj citata ---

neznam zasto je vozi bez airboxa  :dontknow: jer to nije bas najpametnija solucija, nabavi negdje airbox (ne gljivu nego airbox) i stavi, da ja imam viska poslao bi ti

probaj rukom zatvorit karb pa vidi dal ce primat gas, trebalo bi radit

Matija97:

--- Citat: Josip - 01 Svibanj, 2012, 23:30:01 ---neznam zasto je vozi bez airboxa  :dontknow: jer to nije bas najpametnija solucija, nabavi negdje airbox (ne gljivu nego airbox) i stavi, da ja imam viska poslao bi ti

probaj rukom zatvorit karb pa vidi dal ce primat gas, trebalo bi radit

--- Kraj citata ---

vozio je sa gljivom!al danas kad sam stavio komad filca na otvor isto je bilo!  :angry9: mislim,nije mi jasno kako pola ovih nakitanih skutera imaju gljivu i normalno rade  :icon_scratch:

Josip:

--- Citat: Matija97 - 01 Svibanj, 2012, 23:34:07 ---vozio je sa gljivom!al danas kad sam stavio komad filca na otvor isto je bilo!  :angry9: mislim,nije mi jasno kako pola ovih nakitanih skutera imaju gljivu i normalno rade  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

mozda je nastelan karb pa voze  :icon_scratch: :drunken_smilie: :icon_biggrin:
stavi airbox i red sponge, gljiva ti nema smisla, em sto se scoot bezveze dere, em ti je veca potrosnja, em sto propusta vise necistoca, prasine i toga (znam ja da ti je gljiva napeta jer se scoot krevelji jer si jos mlad :icon_biggrin:)
nego, nemas ti iskustva sa stelanjem carba?

Matija97:
ok hvala ti!pogledat cu medu dijelovima mozda cak i ima filter originalni tamo!i da,posto sam jucer okretao klip jer mi vise nije padalo na pamet sta moze bit,jel trelica mora pokazivat prema gore ili dole?meni su sad one rupe na klipu na ispuhu  ::) :icon_scratch:

Laki:

--- Citat: Matija97 - 02 Svibanj, 2012, 09:48:41 ---ok hvala ti!pogledat cu medu dijelovima mozda cak i ima filter originalni tamo!i da,posto sam jucer okretao klip jer mi vise nije padalo na pamet sta moze bit,jel trelica mora pokazivat prema gore ili dole?meni su sad one rupe na klipu na ispuhu  ::) :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
strijelica more pokazivat prema dole, prema ispuhu, a ti prozori prema gore, ukratko, naopako si stavio klip

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju