Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Josip:
--- Citat: Matija97 - 30 Travanj, 2012, 22:43:43 ---evo i video,nema auspuha i rastelan je pa tak prdi i to :sad3: vidi se LED stop :) i vidi se kako kurbla skace,ZASTO? ::)
--- Kraj citata ---
jel si palija scoot bez auspuha?!?
to se ne radi :nono:
a kurblO ti skace jer vjerojatno fali neki dio mehanizma, i po zvuku mi se cini da ti nesto melje i drobi
bilo bi pozeljno da skines deklo, vjerojatno ti je ventilvar saglodan jer je nesto strugalo po njemu :angry7: :sad1:
Matija97:
da upalio sam ga ovih 36 sekundi! htio sam vidjet jel mi se isplati radit sta ili da cekam lovu za novu frgu,jer smo se sat vremena prije toga jebali s frgom jer je preljevo! i onda sam skinuo plovak i onu pumpicu s druge frge i radi!
unutra nista ne fali,a sto se tice strguanja struze to ispod dekla!to cu danas rastavit i vidjet sta je :angry9:
Matija97:
ljudi pomazite,neznam sta da vise napravim!sredio sam kurblu da ne lamata,i onda sam htio probat motor dam gas i dogada se ovo! -.- gusi se,dam ga do kraja a on buuu i lagano ful lagano krece al to je nista!!znalci pomazite!
Josip:
--- Citat: Matija97 - 01 Svibanj, 2012, 22:53:43 ---ljudi pomazite,neznam sta da vise napravim!sredio sam kurblu da ne lamata,i onda sam htio probat motor dam gas i dogada se ovo! -.- gusi se,dam ga do kraja a on buuu i lagano ful lagano krece al to je nista!!znalci pomazite!
--- Kraj citata ---
pa kako ce, imas carb 12, jel? i nemas nikakav filter :drunken_smilie:
Matija97:
nemam,imam 17.5mm!i nemam filter,al samo neznam kako je motor kod bivseg vlasnika najnormalnije radio ovako,isti setup i sve je tako ostalo na motoru,jedino sto sam ja rastavio motor i ocistio sve i ponovno slozio! :sad1: pomazite!!! :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju