Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
znaci prvo sam ga dobro stavio! :toothy12: treba me tuc haha ^^
Laki:
--- Citat: Matija97 - 02 Svibanj, 2012, 10:23:47 ---znaci prvo sam ga dobro stavio! :toothy12: treba me tuc haha ^^
--- Kraj citata ---
bjezi sad u garazu i napravi to kak treba ;D
Matija97:
evo danas sam slozio motor,dobio sam i zicanu gljivu od frenda(hvala paolo) :) i stavio al opet isto,sve sam pregledo,jedino sto mi sad jos pada na pamet je da nema benzina sto je lako moguce jer kad sam skinuo crijev benge nije curilo nista HAHAHAHAHAA!! al ne kuzim kak pali,na ulje??? :toothy9:
R@kija:
ak si skinuo crijevu na frgi onda ti nece curit,iscurit ce sta je u crijevu,skini vakum sa frge ,stavi u usta i uvuci zrak,ak na drugo krene ic gorivo,vakum pumpa je ispravna,dobiva gorivo...
do ti je do goriva,nisam cito sta je uopce bilo prije,sad sam ovo vidio, zadnji tvoj post.
Raca:
koliko je fabricki karb na f12? Pa normalno da se gusi,moras stelovati karb.Ako nemas filter,malo ces teze stelovati,ali ces nastelovati,samo ce te zezati prasina.Odvij siber(tamo gde ti ide sajla) , izvuci sajlu i izvuci iglicu.Na iglici imas osigurac.Taj osigurac je u nekom kao kanalicu,e sad moras pomeriti taj osigurac jedno mesto gore ili dole,pa probati paliti.Vidi kako se ponasa motror,pa samim tim gledaj gde treba iglicu mrdati.Ako je pomeras gore bogatija je smesa(uzima vise goriva),a prema dole siromasnija.Kad nastelujes sa iglicom,i vidis da motoru gali malo,onda se prihvatis vazduh i stelujes vazduh tok ti motor ne bude radio kako treba.Ajde,kad si sve vec uradio,zavrsi i to pa se normalno vozi,bar na skuteru nije tesko karb nastelovati :icon_thumright: samo napred,odlicna f12ka :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju