Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: PROBLEM AL NIJE CEST.!!!  (Posjeta: 513 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline josip2205

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: sachs speed force
PROBLEM AL NIJE CEST.!!!
« : 05 Ožujak, 2012, 19:42:09 »
pozdrav svima sa foruma..moj problem je sljedeci..kineza sachs speed force 50cc izvezao sma ga iz garaze i normalno prije svega ocistio sam sve jer je stajao cijelu zimu itd..i sve super ovo ono iso se danas vozat ide lijepo provozao se dobrih 20 km nastimao ler gas i isao ga opet provozat kada u jednom trenu neznam zasto onak se poceo gusit..dajem mu gas ono neide onak oooouum,stanem i ponovo krenem i sve valja!!i to se nije vise desavalo..sledecih 15 tka km tako mi opet ja stanem i krenem i sve stima..i sada me zanima sta bi moglo biti..kar ciscen svijecica i to sve..prosle god novi remen i to sve novo..auspuh novi..lakse rolice..ma ugl napravljen servis sve je novo i dizna je busena majstor je rekao na onaj broj koji je za tja skuter tkao da mu vjerujem..eh sad mene zanima sta bi to moglo biti??dali do goriva?dali do loseg ulja za mjesavinu?jer sam ju pravim uljnu pumpu sma iskopco..jel moze biti do sarafica za smjesu mozd nije dovoljno odvrnit??ako netko zna bio bih mu zahvalan..:)

Offline maki 225

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Nema(serijala)
  • MojSpuh: Serijski
Odg: PROBLEM AL NIJE CEST.!!!
« Odgovori #1 : 05 Ožujak, 2012, 19:45:14 »
Vrati original diznu,pusti ti to što je majstor bušio od toga nema kruha.

Offline josip2205

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: sachs speed force
Odg: PROBLEM AL NIJE CEST.!!!
« Odgovori #2 : 05 Ožujak, 2012, 19:47:36 »
bila je busena a on je busio kao sto je original jer original nije imao..iako mi je to napravio prosle god to mi se nije desavalo..zato to nije sigurno zaot mu i vjerujem