Općenito > Maxiskuteri
Beverly 125, info, pomoc, dileme...
cicija:
http://www.subito.it/moto-e-scooter/piaggio-beverly-125-buone-condizioni-brindisi-36597797.htm
nesto ovako. 150e je za prevoz. jos samo da vidim koliko ce biti troskovi carine, poreza, spedicije...
noky007:
Ne znam kolko ti je skuplja rega ak sam dobro skuzio ne zivis u hr,al ono kaj znam da 125ccm na 150kg teskom skuteru ni neka sreca,a i trosit ce ti preko 4L jer ga treba drzat na gasu da bi nekam isao.
Osobno preporucam da razmislis o nabavi beverlija ali 250ccm,istina skuplji su ali i puno bolji,brzi i ekonomicniji.
Ako imas novaca gledaj uzet 250 ie,da nema previse kilometara, u dvoje nabere 130-135 po satu,90-100 km/h mu je najnormalnija putna brzina,medubrzanja sa 80-120 su odlicna,znaci kad ti se neko trkelja ispred tebe lako ga prestignes,sam dodas gasa i preskocis ga ;D
Potrosnja do 3.5l i to ga fakat trebas dobro peglat,normalne voznje blize 3l.
Po meni u toj klasi 250ccm best buy
JogFromYamaha:
125ica vx sam vozao dosta i to cudo trosi oko 3.5l ako se vozis onako normalno bez da se natiravas prek 4l ne trosi da mu gas drzis celo vreme tak da nema oko toga neznam sta za govorit
masina je ok za vozit po gradu tak da ne kuzim kakva su tu zaljenja
Friki200:
Za 1500e več moreš nači beverly 200 u jako dobron stanju di ti vjerojatno nisu potrebna neka ulaganja! A i ako bude ima priko 20 000km ako je uredno servisiran nemoraš se brinuti, posluži če i on još dooosta kilometara!!!
Maestral:
--- Citat: Friki200 - 13 Ožujak, 2012, 22:47:17 ---Za 1500e več moreš nači beverly 200 u jako dobron stanju di ti vjerojatno nisu potrebna neka ulaganja! A i ako bude ima priko 20 000km ako je uredno servisiran nemoraš se brinuti, posluži če i on još dooosta kilometara!!!
--- Kraj citata ---
Potpis. Odlican motor, puno kvalitetniji i pouzdaniji od kasnijeg modela 250ie iako malo sporiji.
Ali to da nisu potrebna ulaganja...hmm.....tu se ne slazem. Pumpa vode (ako nije mijenjana ili reparirana), remen, rolice, ulje...membrana fergazera (ako nije mijenjana).. Moja procjena par tisuca kuna za kompletni servis nakon kupnje ali onda imas odlican skuter koji ce te sluziti i na kojem ces uzivati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju