Općenito > Maxiskuteri
Beverly 125, info, pomoc, dileme...
steeef:
--- Citat: Maestral - 14 Ožujak, 2012, 10:18:33 ---Potpis. Odlican motor, puno kvalitetniji i pouzdaniji od kasnijeg modela 250ie iako malo sporiji.
Ali to da nisu potrebna ulaganja...hmm.....tu se ne slazem. Pumpa vode (ako nije mijenjana ili reparirana), remen, rolice, ulje...membrana fergazera (ako nije mijenjana).. Moja procjena par tisuca kuna za kompletni servis nakon kupnje ali onda imas odlican skuter koji ce te sluziti i na kojem ces uzivati.
--- Kraj citata ---
to je,ako kupis skuter s 45 tkm..
250 ie sporiji od 200?nikad pa ni tad.
Grale:
--- Citat: steeef - 14 Ožujak, 2012, 10:23:54 ---to je,ako kupis skuter s 45 tkm..
--- Kraj citata ---
obrnuto,nisi tekst dobro shvatil...
steeef:
sad vidim,moje isprike..
jutro je :P
Maestral:
--- Citat: steeef - 14 Ožujak, 2012, 10:23:54 ---to je,ako kupis skuter s 45 tkm..
--- Kraj citata ---
Ha cuj, meni je sve to otislo na 25000 a koliko vidim svi mijenjaju/repariraju pumpe oko te kilometraze.
Naravno, svaki motor ima svog vozaca i svoju povijest pa je tesko reci sta i kada.
Membrana fergazera je nesto sto mi je diglo zivac kada sam vidio cijenu u ducanu znajuci da u proizvodnji kosta vjerojatno 1,5 kunu a da nema zamjenske :angry7:
steeef:
iznimke se naravno događaju..većinom kaj sam videl pumpe vode da rikavaju,to su one di ljudi toče običnu vodu kaj mi je nepojmljivo..
slažem se da s te krvave membrane daleko preskupe,al jbg kad nema druge opcije nego kupit tu novu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju