Općenito > Maxiskuteri
Beverly 125, info, pomoc, dileme...
steeef:
za grad uzmi sportcity,okretan sa velikim kotacima,sami nazim mu govori najbolju namjenu....ako vec runner neulazi u uzi izbor ;)
cicija:
Imam 30+ godina, sportasi me ne zanimaju a vx je pravi momacki scoot :) i ne zivim u hr, tako da mi oglasi ne znace previse sem kao neki orjentir za cijenu.
Bas sam odllucio da uzimam neki od ova tri modela, cine mi se ok za moje godine i jako mi se svidjaju izgledom. Beverly koji je koliko toliko ocuvan se tesko nalazi od 125cc, a 250 nema ispod 2000e, plus mu treba servis, registracija, prevod... bas bih 125 zbog registracije koja je povoljnija. Inace imam A tako da mogu voziti bilo koju kubikazu
Hvala vam na pomoci, posebno ako imate jos neki savjet vezan za ovog beverlija :) ako njega ne uzmem odlucicu se za Sportcity, iako je malo stariji. Ali onda odustajem od bilo kakvih vecih ulaganja u cilindar i slicno, sem osnovnog servisa
Da ne znate ima li kakvih razlika u udobnosti ova tri? Ne samo sjedista vec i u voznji po nasim putevima, posto su dosta slicni :)
pitaNS:
imam prilike često da vozim beverly 250cc od druga i mogu ti reći da je taj beverly kao bicikli lako voziti..pravi skuter za grad...Lagan,okretan,ima snage na pretek (ne znam kakav je od 125cc??) udoban, sve naj najbolje...Kod Beverly-a ne možeš pogrešiti..
anteMK:
ako trazis udobnost i okretnost uzmi beverly,a ako ti je bitna samo udobnost onda neki X9 :icon_thumright:
cicija:
ok, onda neka bude beverly :) samo jos da vidim koliko je razbijen ovaj. ako su samo plastike odlucicu se lako, ali ako vidim da to ide dublje odustacu pa cu razmisliti o sportcity-ju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju