Ovako, trebao bih da kupim neki skuter za po gradu, gledao sam ponude i naspram onoga sto meni treba i finansijskih mogucnosti u izbor su usli Beverly, Sportcity i Kymco people, svi 125cc i svi polovnjaci.
Kako su skuteri uglavnom po drugim gradovima za sad samo skupljam ponude i razmisljam o opcijama pa cu sve u jednom danu obici i odluciti. Ono sto je u ponudi je sledece
People s 2008, za 1150e, 10k km, neregistrovan, sa kacigom, koferom, odlicno ocuvan,
Sportcity 2005 9k km, solidan, registrovan godinu, 1400e,
i jedan "malo" slomljeni Beverly, ali prilicno jeftin 800e, zaboravih godiste, 2002 ili 2005
Za ova prva dva je stvar jasna, malo bi ih provozao i lako odlucio i vidio eventaulna ulaganja i isplativost kupovine, ali mene iskreno najvise privlaci ovaj Beverly.
Nisam ga jos vidio, ali imam jednu ideju koja mi se mota po glavi.
Naime, mislim da bi ga lik dao i jeftinije, slomio ga je i kaze da su samo plastike, ali ja sam spreman uloziti i malo vise, pa i ako je recimo viljuska i jos neke sitnice racunam da me ne moze uhvatiti vise od 500e ulaganja? I jos recimo stavim 200cc kit, ruke i ostalo ukupno 800e. Znaci oko 1500e total i imam motor koji ce prakticno izgledati kao nov, imati nov cilindar i klip, a uz to biti temeljno svjeze servisiran i posluziti jos dosta km...
Imate li jos neki za i protiv ovoga? znam da je tesko pricati prije nego sto ista vidite, ali da li je upste vrijedno razmisljati o tome ako je motor padao?
Sta bih trebao pogledti prilikom voznje?
Koje bi vase procjene ulaganja bile ovako na nevidjeno, recimo zamjena plastika, retrovizora, mozda stop... veliki servis, klip... sta jos?