Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Project BB
2TDottore:
kvalitetna radilica je uvjek dobrodosla ako se ima love i ako se puno vozi ali s obzirom da se skuter slaze prvenstveno za drag ona u tom slucaju nije potrebna bar ne kod BB masina jer vidim da njegova nema ni 10000 ako je to tocno i serijska je sasvim ok.
bjela04:
ma da to je i bio plan, serijski 180 i 25 dell ili mikuni 24 i mozda neki multivar i na airbox ide sve postela se i super... motor i sad leti fino mislim da mora jer mislim da nema cak ni 80 kg, bas cu ga izvagat da vidim jer me zanima... radilica bi bila pozeljna ako mislim stavljat 172, jer za 180 bi trebao preradit blokove koliko sam upucen... nema ni 10000 na satu jos... prakticki novo, kaze decko da kad ga je on vozio (hexagona) da je isao 135-140 a u papirima pise da ima 140 kg
runner_sp180:
pogledaj u prodaji dal ima gdje dellorto 25, mislim da sam nedavno vidio jednog na prodaji 400kn ako se ne varam.. mikuni se rjeđe prodaje
bjela04:
ima vidio sam, al za 500
MALES SR180r:
--- Citat: 2TDottore - 05 Ožujak, 2012, 13:12:41 ---a cemu pretjerivanje.a tvoje dugogodisnje slaganje necega ko da se slaze spejs šatl nebumo ovdje komentirali :P :)
znaci auspuh,radilica,glava skroz nepotrebno.stavi dobar 180 cilindar i klip,multivar i malo veci karb u kombinaciji sa boljom prirubnicom i usisom i probaj to sve slozit na airbox i to je sve.sve je to zato sta se radi o skracenoj i olaksanoj verziji BB-a kojem netreba neki preveliki tjuning da ide puno slabije nego sa svim djelovima.
jer sve ove kakti turpije 180 cilindara su zapravo u konacnici spojebani cilindri u kombinaciji sa skroz nepotrebnim djelovima iz ceg u konacnici ne dobijes skoro nista vise nego od ovog sta sam ti ja naveo a ako bas mislis vozit drag i to sta ces vise dobit sa svim zivim djelovima zakasni malo na startu i pozdravi se sa pobjedom.sad odluci dal ti je bolje ulozit brdo love ili samo malo vise trenirat startove jer radi se samo o 150m jer razlike u jacini motora su vrlo male a razlika u ulozenoj lovi je dosta velika ;D
btw... sretno sa projektom
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
eto vidiš ja svoj skuter ne slažem niti za drag niti nikakvo natjecanje....nego za vlastiti gušt....a i skutere kakve voze naši dragi trkači isto nečemo komentirat kak su složeni....ti vozi seriski spuh i glavu,ja ču bgm i jollya i kad budeš išo jače od mene sa tim setup-om onda skidam kapu a do tad :bootyshake: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju