Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Project BB

<< < (6/16) > >>

bjela04:
 :help: hexagon 125 masina jel pase malossi 172 na blokove bez prerade!? ili koliko je komplicirana prerada za serijski 180 cilindar

2TDottore:

--- Citat: MALES SR180r - 05 Ožujak, 2012, 18:42:22 ---
eto vidiš ja svoj skuter ne slažem niti za drag niti nikakvo natjecanje....nego za vlastiti gušt....a i skutere kakve voze naši dragi trkači isto nečemo komentirat kak su složeni....ti vozi seriski spuh i glavu,ja ču bgm i jollya i kad budeš išo jače od mene sa tim setup-om onda skidam kapu a do tad  :bootyshake:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kad slozis motor(valjda bude ove godine) javi mi se pa da vidimo snagu tog tvog joleta i bgm-a.znas di me mozes pronac ak neznas bum ti objasnil  :icon_thumright:

--- Citat: bjela04 - 05 Ožujak, 2012, 21:46:28 --- :help: hexagon 125 masina jel pase malossi 172 na blokove bez prerade!? ili koliko je komplicirana prerada za serijski 180 cilindar

--- Kraj citata ---

nemoj onda stavljat 180 jer zali boze je rastavljat blokove sa tak malo kilometara a preradit blok nemozes kvalitetno bez da ga rastavis.uzmi onda 172 to ti je skoro isto ko 180.

MALES SR180r:

--- Citat: 2TDottore - 05 Ožujak, 2012, 23:02:37 ---kad slozis motor(valjda bude ove godine) javi mi se pa da vidimo snagu tog tvog joleta i bgm-a.znas di me mozes pronac  :icon_thumright:

nemoj onda stavljat 180 jer zali boze je rastavljat blokove sa tak malo kilometara a preradit blok nemozes kvalitetno bez da ga rastavis.uzmi onda 172 to ti je skoro isto ko 180.

--- Kraj citata ---

ak ne prije na happeningu... :icon_thumright:

bjela04:
ne znam dali pase 172 bez prerade zato pitam, imam ponude za obe kombinacije... i meni je steta rastavljat to sve!

2TDottore:

--- Citat: MALES SR180r - 05 Ožujak, 2012, 23:06:20 ---ak ne prije na happeningu... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

e moze i tamo bar ima puno publike  :)

--- Citat: bjela04 - 05 Ožujak, 2012, 23:10:55 ---ne znam dali pase 172 bez prerade zato pitam, imam ponude za obe kombinacije... i meni je steta rastavljat to sve!

--- Kraj citata ---

nikad nisam volio taj 172 nit sam ga zelio ikad stavit sebi na motor al kolko znam 172 pase na sve bb blokove bez prerada.ak sam u krivu neka me isprave oni kai su probali ja nisam i nemrem ti rec sa sigurnoscu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju