Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Project BB

<< < (4/16) > >>

bjela04:
eo pitanjce :D 172 malossi jel pase na blokove od 125 hexagona bez prerade istih  :help:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: igor.sb - 05 Ožujak, 2012, 00:40:49 ---kad vidim stunt zu u mailu sve mi je jasno  :toothy12: :toothy12:

a kiza ubijen je ovaj hexagon?

--- Kraj citata ---

daaaaaa......to me podsjetilo na davnu 2007 kad smo iggy,ivkulja i ja slagali fx-a na dd rear brake i kad smo uplalili skuter oplela nas milina,ubili pizzu iz lambade i srknuli 2 litre pepsia  :drunken_smilie:

moram priznat da je,i to samo zato jer nema serijske naljepnice  :headbang:

2TDottore:

--- Citat: MALES SR180r - 04 Ožujak, 2012, 23:12:22 ---puno posla imaš i puno love ti treba da složiš BB za trke....

računaj da bez poštene radilice,172-180 termogrupe,multivara poštene glave,frge i rezića nemaš niš za trke.... :dontknow:

ako nemaš love za gore navedeno nemoj ni kretat u BB tuning...govorim ti iz iskustva jer več 2 godine slažem BB i još nije gotov.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a cemu pretjerivanje.a tvoje dugogodisnje slaganje necega ko da se slaze spejs šatl nebumo ovdje komentirali :P  :)

znaci auspuh,radilica,glava skroz nepotrebno.stavi dobar 180 cilindar i klip,multivar i malo veci karb u kombinaciji sa boljom prirubnicom i usisom i probaj to sve slozit na airbox i to je sve.sve je to zato sta se radi o skracenoj i olaksanoj verziji BB-a kojem netreba neki preveliki tjuning da ide puno slabije nego sa svim djelovima.

jer sve ove kakti turpije 180 cilindara su zapravo u konacnici spojebani cilindri u kombinaciji sa skroz nepotrebnim djelovima iz ceg u konacnici ne dobijes skoro nista vise nego od ovog sta sam ti ja naveo a ako bas mislis vozit drag i to sta ces vise dobit sa svim zivim djelovima zakasni malo na startu i pozdravi se sa pobjedom.sad odluci dal ti je bolje ulozit brdo love ili samo malo vise trenirat startove jer radi se samo o 150m jer razlike u jacini motora su vrlo male a razlika u ulozenoj lovi je dosta velika  ;D

btw... sretno sa projektom  :icon_thumright:

runner_sp180:

--- Citat: 2TDottore - 05 Ožujak, 2012, 13:12:41 ---a cemu pretjerivanje.a tvoje dugogodisnje slaganje necega ko da se slaze spejs šatl nebumo ovdje komentirali :P  :)

znaci auspuh,radilica,glava skroz nepotrebno.stavi dobar 180 cilindar i klip,multivar i malo veci karb u kombinaciji sa boljom prirubnicom i usisom i probaj to sve slozit na airbox i to je sve.sve je to zato sta se radi o skracenoj i olaksanoj verziji BB-a kojem netreba neki preveliki tjuning da ide puno slabije nego sa svim djelovima.

jer sve ove kakti turpije 180 cilindara su zapravo u konacnici spojebani cilindri u kombinaciji sa skroz nepotrebnim djelovima iz ceg u konacnici ne dobijes skoro nista vise nego od ovog sta sam ti ja naveo a ako bas mislis vozit drag i to sta ces vise dobit sa svim zivim djelovima zakasni malo na startu i pozdravi se sa pobjedom.sad odluci dal ti je bolje ulozit brdo love ili samo malo vise trenirat startove jer radi se samo o 150m jer razlike u jacini motora su vrlo male a razlika u ulozenoj lovi je dosta velika  ;D

btw... sretno sa projektom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

uglavnom se slazem s tobom.. ipak mislim da je neka tjuning radilica uvijek dobrodosla (ne govorim o strokeru) i to ne zbog performansi, glava eventualno malossi, nista vise. a i ovo si dobro rekao, ja isto kontam da vecina nas balkanaca uglavnom sjebe cilindar sa tim turpijanjem i preradama

Peksy:
Zakon  :icon_thumright: glavno da cipa pisma da nema zabave bez harmonikeee  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju