Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nije normalno da ide 45 kmh kad serijski ide dosta vise, i nije normalno sto si ga vec vozia ful, i jesi promijenia diznu u karbu?
a dizne trebaju malo lakse, i na serijskom, i dizna ide veca(neznam koji broj) , nek ti se jave batina tjuneri
i moj frend je izgubil na performansama poslije kitovanja i na kraju nismo skužili zašto. probaj staviti 88 diznu i neku gljivicu, lakše rolice i iglu u karbu na najviše pa možda bude bolje. igraj se
a rolice trebaju malo lakse, i na serijskom, i dizna ide veca(neznam koji broj) , nek ti se jave batina tjuneri
5.1 role, postelat ventile i postelaj karbpazi da nemas jos blokirani cdi
ja sam taj kit stavljal na batinu s 85 diznom i drugi je imal 82 diznu i isli su dobroa jesi ustelao ventile nakon sto simotiral kita?ili ste samo nabacili i tak vozis?
a jesi ti opče poskido blokade kad one nejde preko 45... moj je i sa serijskom diznom i sve je bilo serijski išo bolje nego kad je bio 50cc.. i onda sam tek promjenio diznu i tako vozio dok ga nisam prodo.. ja sam imo 5.0 g rolice i skračenu piksu na variomatu za 1.5mm i išo je ko metak
Zbog cega si skratio piksu ?
da ide brže
gle usis na kitu je 0.10 ispuh 0.15 ako se dobro sjecam prema tome kaj se preporuca u knjizici koju dobis s njimuzmi fergazer dolje operiga i ponovno nastelaj mix da dobro radipregledaj si da ti negdje ne baca kompresiju pogotovo dok ga upalis i dok se ugrije ugasi ga i pomirisi ulje ako se isparava po benzinu nije dobro takoder ako ti je oko glave masno il nes slicno onda ti baca van kompresijuuzmi dolje auspuh pa se provozaj po cesti pa ces odma vidjet dal ima neko suzenje u njemu ili nema