Bero...skočiću danas ili najkasnije sutra do šepiča jer moram nešto i za sebe obaviti odnosno pala mi kaciga sa motora na cestu pa mi se sj#bo vizir pa idem ujedno pogledati koliko bi me došao novi.Vidio sam po prilici što te zanima pa ću malo pronjuškati po trgovini.
Ako već dolaziš u Zagreb volio bih da se vidimo da mi daš neke savjete u vezi mog sf jer ti si sigurno najbolji poznavaoc što se tiće Peugeota i ako treba mogu ti biti vodić po Zg.(neznam koliko ti je poznat Zg.)Ako treba možemo skočiti i do Jaske nije bed.
Pozdrav
Mozes pogledati ali ja ih svejedno planiram nazvati dan prije nego sto krenem da vidim sa njima sta imaju i da li mi se isplati dolaziti do njih.
Ali kad vec ides vidi!!!
Ja nisam toliki strucnjak za Peugeote,mislim znam dosta stvari o njima ali da sam sveznalica nisam.Imas Driftera on ti dosta stvari zna a iz Zg je platis mu pivo i sve ce ti reci.
Za nalazak nije da nebi htjeo nego neznam hocu stici jer moram na par mijesta ici a sve je na razlicitim dijelovima Zagreba,a trgovine rade do 13 sati.
Vodic mi nije potreban jer znam dosta Zagreb (bar mislim
).
Nemoj sad da ispadne da sam te odjebao nego sam ti iskreno napisao.
Hvala puno.