Tehnički kutak > Garaža

sp50-->4T®™

<< < (36/62) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 11 Travanj, 2012, 17:43:40 ---SKUT je na prodaju!  :icon_thumright: Ili zamjena za 125 ili 200

--- Kraj citata ---
Pa kud ga se već rješavaš?

Tomi_ZG:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 11 Travanj, 2012, 18:02:06 ---A ove sitnice me iznerviraju.. mislio sma da cu imat bar ciste ruke nakon prijašnjih motora ono isti k....  :glasses9:

--- Kraj citata ---
Stvarno ga bezveze prodaješ baš kak veliš zbog sitnica.Da tek znaš kakve sam ja pi#darije imal sa svojim a praktički je bil nov,tak da ovo kaj tebe zeza je niš.
Taj skuter bi trebal neko ko se stvarno razumije detaljno pregledat i presložit da to valja.

Go-Go RUNNER:
Nemos uvalit sjeban skuter bem ga, odvezi to nekom da sredi i to je to.... a koju si cijenu zabiberio teško će te se rastat  :laughing7:

runn_it:
Nezz kako se kod tebe krecu cijene, ali ovde u trogiru za nju tesko dobijes 10, ja sam jedva 8 dobija za skroz istu 100%standardnu i jos sam mu poklonija remen i mikroremen! Najlakse je kad nije prisa okacit cifru i cekat da zagrizu  :toothy10: normalno kad nije prisa! Na sta sada ciljas opet 50 ili nesto jace?

Grale:
kao prvo-nećeš dobit ni 10 hiljada...teško...to sam ti rekel već prvi put dok si ga mislil prodavat  ;D
drugo-nemoj stalno nekaj sam prčkat ako se ne razumiješ previše...odvezi u servis makar ili nađi dobrog majstora,makar i u zagrebu,stavi ga u kombi i vozi...i napravi jebeni servis i onda samo toči i vozi,a niš dr%anj3 po karbu itd. jer ćeš opet sjebat nekaj...
a sad ti vidi dal ćeš sam opet ić neke điđe-miđe izvodit ili ga vozit pravom meštu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju