Tehnički kutak > Garaža

sp50-->4T®™

<< < (35/62) > >>

runn_it:
Zategnni dovoljno, neka ne bude labava, ali opet i ne seljacki jako pa da polomis nareze i slicno, ne vjerujem da ce bit bas cijeli krug nakon sto ju stegnes rukom do kraja vjerojatno polovica, a nakon montaze pali vozi kao da nije mjenjana!

Loris Ri:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 10 Travanj, 2012, 18:04:38 ---U vražju mater...  :jerk: Danas nije bilo svjećice pa sma stavio onu staru i igral sam se malo sa karbicem i uštelam ga da mi je krajnja 95 možda i više ali bio je zavoj pa sam morao pustit i tako par đirova i temperatuura dođe max do 6 crtica,ali ima problem kad krene,skuter krene odlično i ond akad dođe do 40-45km/h onda malo padnu obrtaji i onda se diže ponovno na više do čega može bit?
-Filter je novi pročistio sam ga
-svijećica odlične boje
-rolice su mjenjane kod prijašnjeg vlasnika u 2 mj.
-remen isto
...I da primjetio sam da mi je majstor malo na grani zarezo očito flexericom pa se skuter jače čuje ali mislim da na tome gubi svojstvo rezonancije.. :icon_scratch:
Sad jel može do toga bit ili... I jel se to da kako zakrpat da se ne vari jer nemam aparat za varenje..  :frajer:

--- Kraj citata ---
poslikaj boju svijecice...
i poslikaj spuh...  :icon_thumright:

runn_it:
Cek, on je namjerno zarezao auspuh?

runn_it:
Znaci govorimo o serijskom auspuhu! Bilo bi najbolje zavariti tu rupu, nezz kako ti prije nije radila probleme? Ti auspusi na posljednjim modelima runnera su zivi uzas i skroz su zastopani, tko ga nije primija u ruku nezna o cemu pricam!
Meni se raspao katalizator u nekoliko komada i zacepio jednu od komara tako da skuter nije mogao napunit okretaje i isao je konstantno 60km/h!

Grale:
šta ti je opće radio s fleksom blizu auspuha??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju